FIGYELJ ODA, MERT EZ FOG TÖRTÉNNI HA BELEPISILSZ A MEDENCÉBE! NEM “VÁROSI LEGENDA” TÖBBÉ!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Eddig csak “városi legenda” volt, de idén valóban használni fogják Magyarországon is! Mostantól a hazai strandokon is használni fogják azt a magyar találmányt, ami kíméletlenül lebuktatja azokat, akik vizeletükkel szennyezik a medencék vizét!

760x0 (1)

Sajnos a mai napig rengeteg ember (és nem csak a gyerekek) gondolják azt, hogy nem oszt, nem szoroz, ha a strandon belepisilnek a medencébe. Lusták kimenni a vízből, vagy épp “jó bulinak” tartják, ha vécé helyett a közös medencébe csurgatnak. Ez már csak azért is felelőtlenség, mert nagyon komoly fertőzéseket lehet összeszedni ennek köszönhetően. Sajnos, eddig nem nagyon lehetett kiszúrni a medencébe pisilőket, ám mostantól reszkessen mindenki, aki ilyen gusztustalanságra vetemedne!

Létezik ugyanis egy magyar találmány, ami kékre színezi a vizet, ha vizelettel kerül reakcióba. A találmányt más országokban évek óta használják, sikerrel, idén nyáron pedig úgy tűnik, végre a magyar strandokon is bevezetésre kerül! Más híroldalak is megerősítik ezt az információt:  Le­buk­nak a no­tó­rius víz­be­pi­si­lők!

forrás: tudnodkell.info

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...