Fájnak az izületei? Próbálja ki ezt: A fokhagyma, zeller, citrom mix-et , az egészséges izületekért


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Ez a saját példámon bizonyított. – írta egy  orosz (78 éves)  idős férfi a blogjában: 1998-ban az orvosok súlyos csípőízületi kopást találtak nálam. Ezt az alattomos betegséget ősidők óta gyógyíthatatlannak tartják. Két évet feküdtem mozgás nélkül. Ahhoz, hogy válságos állapotomból kijussak, egy halom népi orvoslásról szóló irodalmat elolvastam, majd kiválasztottam közülük egyet, a fokhagyma-zeller-citrom keveréket.”

Recept:

Vegyenek egyharmad rész citromot (bio), egyharmad rész zellergyökeret és egyharmad rész fokhagymát! Mindezt turmixoljuk le/meg és tegyük bele egy megfelelő méretű befőttes üvegbe, majd öntsék fel forró vízzel!, fedjék le, majd egy éjszakára tegyék dunsztba. Majd szűrjék le és tegyék hűtőbe! A hűtőben hónapokig eláll. 

Salátára vagy önállóan a zsírosabb vacsorák mellé könnyedén fogyasztható, de a legjobb naponta 2X fogyasztani akkor, amikor kapcsolható az étkezéshez. Alkalmanként elég kb  70 grammot ( nem egésszen 1 deci) fogyasztani.

A recepttel kapcsolataban találtunk a gyakorikerdesek.hu oldalon információkat.

A  válaszoló a következőket írta, a feltett (  Próbálta már valaki a citrom-zeller-fokhagyma kúrát? ) kérdésre!

Mi igen. A hejat termeszetesen kidobjuk, de egy egesz citromot, 2-3 gerezd fokhagymat es zellerszarat, vagy petrezselyemzoldet lejuice-olunk a juicegepben, kis vizzel felontjuk es ehgyomorra reggel megisszuk. 

Kb. 20 percig vagyunk budosek tole, de utana a szag elmulik. (Irodaban dolgozom emberek kozott, nem johetek fokhagyma szaggal dolgozni, viszont ha ehgyomorra fogyasztod, akkor hamar elmulik a szag). 

Hasmenest sose kaptunk tole, de a petrezselyem vizhajto, szoval pisilni kell hamar. 

Mi olyankor hasznaljuk, amikor erezzuk, hogy kerulget a korsag, vagy talalkozunk valakivel aki beteg es nem akarjuk elkapni. 

Termeszetesen hasznal, hiszen a citrom tele van vitaminnal, a zeller/petrezselyem ugymond vertisztito, plus vitaminok, a fokhagyma pedig a termeszet LEGJOBB antibiotikuma, mert a szervezet ne lesz ra sose immunis, plusz a fokhagyma nemcsak a bacikkal de a virusokkal is vegez!

 Szerző: diabetika.info

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...