Ezzel keverd össze a szárított Goji bogyót, és beindul a fogyás!!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

A Goji bogyó másik ismert neve – tibeti barberry. Tibet hegyei között lehet megtalálni, a “legenda’ szerint, a tibeti szerzetesek jó egészségének egy “titkos” forrása. Ha ez nem is teljesen igaz, az bizonyos, hogy számtalan módon felhasználják a gyógyszeriparban is, mint alapanyag.

Ezek a bogyók csökkentik az étvágyat, normalizálják a vércukorszintet, a koleszterint. Az agy és a szív működését is javítják, növelik az anyagcsere hatékonyságát. Nem meglepő tehát, hogy ezek a bogyók segíthetik a fogyást is!

hj

A goji bogyó meglehetősen drága, de használata igazán csodákra képes. Hogyan használjuk? A szárított bogyókat naponta kell használni, reggel és este. 15-50 g-ot, gabonafélékhez, joghurtokhoz hozzáadva. De sima vízzel összekeverve is hatásos!

Ha az elsődleges cél a fogyás,  akkor két pohár vodkával 50 g szárított bogyót öntsön össze, és hagyja egy hétig. A kapott tinktúrát naponta kétszer kell bevenni, 10 ml tinktúrát, fél pohár sima vízzel hígítva.

De figyeljen oda! A napi adag emelése, nem gyorsítja, vagy növeli a fogyás hatását, sőt, nagy mennyiségben akár káros is lehet. Továbbá nem ajánlott a használata cukorbetegek, és magas vérnyomásban szenvedők számára!

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...