Ezzel a módszerrel hatékonyan kezelhetjük az ízületi fájdalmainkat! Próbáljátok ki a bükki füves ember: Gyuri bácsi módszerét is! + videó


Hirdetés


Gondoltad volna, hogy az étkezési zselatin az egyik leghatásosabb eszköz az ízületi fájdalmak kezelésére? Az étkezési zselatin állati eredetű csontból készül, elkészítése után éppen ettől kocsonyásodik be.

Ízületi fájdalom akkor jelentkezik, ha a csontban nincs megfelelő mennyiségű kalcium, ezért a csont kénytelen az ízületből kivonni, hogy pótolja. Ha az ízületben sincs elegendő mennyiségű kalcium, akkor jelentkezik a fájdalom.

Vásároljunk étkezési zselatint és víz hozzáadásával készítsük el, majd hagyjuk kihűlni. Még folyós állapotban kenjük a fájós területre, hagyjuk 45 percet, majd tapasztalni fogjuk, hogy szinte az összes mennyiséget felszívja a terület.

Megmarad egy vékony hártya, amit 45 perc után le kell húzni. Az anyag pontosan oda fog kerülni, ahonnan hiányzik a kalcium. Ha maradt meg zselatint, akkor azt a következő használat előtt melegítsük fel mikróban.

Mivel egy kis tasak zselatin alig 50 forintba kerül, így ez a legolcsóbb módja az ízületi fájdalom kezelésének. A módszert Szabó György füvesmester is minden előadásán elmondja, érdemes kipróbálni. Kárt nem okozunk vele.

A lenti videóban Szabó György mesél a gyógynövények csodálatos hatásáról:


Forrás: filantropikum.com

Hirdetés


Hirdetés betöltése...