Ezzel a keverékkel megszabadulhatsz a vérszegénységtől!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Könnyen fáradsz, úgy érzed, hogy nehezen tudsz koncentrálni? Akkor is hidegek a végtagjaid, ha már beköszöntött a melegebb időjárás? Ezek a tünetek bizony megeshet, hogy vérszegénységre utalnak. A betegség akkor jelentkezik, ha a szervezet sejtjei nem jutnak megfelelő mennyiségű oxigénhez.

A vérszegénység leggyakrabban vashiány következtében alakul ki. A vas szükséges a hemoglobintermelődéshez, és ez hordozza az oxigént a vérben. A vashiány befolyásolja a vörösvérsejtek termelődését.

Az alábbi keverék segítségévelnormalizálhatjuk a vas mennyiségét a vérben, és így megakadályozhatjuk a fáradtság, hideg végtagok, energiahiány jelentkezését.

Hozzávalók:

  • 400 gramm méz,
  • 50 gramm csalánmag,
  • 2 citrom,
  • 100 gramm apróra vágott mandula.

Elkészítés: A pirított, de sótlan mandulát vágjuk apró darabokra, csavarjuk ki a citromok levét, és egy nagyobb tálban keverjük el a mézzel, és a többi hozzávalóval. Tegyük egy jól záródó üvegbe a keveréket, és tároljuk a hűtőben.

Naponta háromszor fogyasszuk, lehetőleg étkezés előtt, egy evőkanállal. Eredmény akkor várható, ha legalább egy hónapon keresztül fogyasztjuk minden nap.

forrás

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...