Ezt kell megtenni év végéig a csillagjegyed szerint


Hirdetés


Alig maradt néhány hónapunk 2014-ből, pedig olyan, mintha csak most lett volna szilveszter, amikor is megfogadtuk, hogy mik azok a célok, és tervek, amiket el fogunk érni és meg fogunk valósítani ebben az esztendőben.

Hogy ebből mi sikerült, az egyénileg változó, ám a csillagjegyünk azt elárulja, hogy mik azok a területek, amiken még van mit fejlesztenünk, illetve milyen cél vár még arra, hogy elérjük december 31. éjfélig.

Kos:

Már így is sok kihívást és fordulatot tartogatott számunkra 2014. Ezekkel ügyesen megküzdöttünk, ám még nincs vége, mert most eljött az ideje, hogy a pénzügyeinkre koncentráljunk!

Üljünk le, és gondoljuk át a költségvetésünket! Ha ilyenünk még nincs, akkor készítsünk egy listát a bevételeinkről és a kiadásainkról, majd gondoljuk át, hogy mennyi pénzt tudunk félretenni!

Amennyiben kevésnek bizonyul ez a pár hónap arra, hogy tökéletesen megoldjuk az anyagi helyzetünket, akkor se halogassuk a dolgot, mert fontos, hogy legalább elinduljunk ezen az úton.

Bika:

Az érzelmek területén akadhat egy feladat, amit még meg kell oldanunk. Eddig valószínűleg csak halogattuk a dolgot, de ideje foglalkoznunk vele még akkor is, ha nehéz szembenéznünk a mélyen eltemetett érzéseinkkel.

Lehet, hogy ez egy régi sérelem, vagy egy fel nem dolgozott veszteség, amiről próbálunk tudomást sem venni, ám ez nem sikerült, mert még mindig nyomaszt minket ez a dolog. A mi feladatunk, hogy szembe merjünk nézni ezzel, és megtaláljuk rá a megoldást.

Ikrek:

A karrierünkkel kapcsolatban foglalkoztat már régóta valami, amit szeretnénk megtenni, de eddig nem mertük megtenni az utolsó lépést. Legyen szó továbbképzésről, vagy egy új feladatról, mindenképpen ideje, hogy megvalósítsuk a tervünket! Emellett annak is eljött az ideje, hogy energiát fektessünk a hosszabb távú céljaink előkészítésébe.

Rák:

Most már mi is érezzük, hogy nagyobb figyelmet kellene fordítanunk önmagunkra, és foglalkoznunk kell azzal, hogy egészséges életmódot folytassunk. Legyen szó rendszeres testmozgásról, vagy egészséges táplálkozásról, ne az év végén akarjunk nagy fogadalmat tenni, hogy majd 2015-ben rászokunk ezekre, hanem tegyük rendbe a szokásainkat még idén!

Oroszlán:

 Egy rendezetlen konfliktus megoldására kell időt fordítanunk még 2014-ben. Amennyiben egy rokonunkkal vagy barátunkkal van egy lezáratlan ügyünk, vagy vitánk, ami még mindig nyomaszt, akkor tegyünk pontot az ügy végére!

Ne legyen az a kifogásunk, hogy a másiknak kellene megtennie az első lépést, mert ez a mi feladatunk, úgyhogy emeljünk fel a telefont, vagy írjunk egy levelet az illetőnek! Ha ezt megtesszük, akkor lehet, hogy helyrehozunk egy kapcsolatot, vagy mind a ketten nyugodt lélekkel haladhatunk tovább a saját utunkon.

Szűz:

Még mindig makacsul ragaszkodunk valamihez, ami a múltunkhoz köt. Engedjük el végre ezt, mert ideje továbblépni, és más dolgokra koncentrálni! Az év végéig szabaduljunk meg ettől a tehertől, és zárjuk le a múltat, amit kezeljünk tapasztalatként, emlékként, és ne akadályként, mert akkor nem tudjuk tovább építeni a jelenünket és a jövőnket.

Mérleg:

Ebben az évben jól haladtunk a karrierünkkel és a szerelmi életükkel. Nekünk még azzal kell foglalkoznunk ebben az esztendőben, hogy ne csak a szellemi, hanem a testi egyensúlyt is megtaláljuk.

Amennyiben eddig nem tettük, akkor eljött az ideje, hogy sportoljunk, mert ezzel megőrizzük az egyensúlyt a test és a lélek között. Ez azért fontos, mert semmilyen lelki siker nem teszi egésszé az embert, ha a testi egyensúlya felborult.

Skorpió:

 Az egészségünkre kell nagyon odafigyelnünk, főleg a prevencióra. Legyen szó fogorvosról, allergiatesztről, vagy bármelyen vizsgálatról, amit eddig halogattunk, arra most mindenképpen menjünk el! Orvoshoz járni senki sem szeret, de egy kis odafigyeléssel, sokkal nagyobb bajoktól kímélhetjük meg magunkat.

Nyilas:

Nagy fába vágtuk idén a fejszénket. Ez a feladat valószínűleg az egész életünkre befolyással lesz. Habár már hatalmas lépéseket tettünk a cél felé, még mindig van hova fejlődnünk.

Előttünk még annak a célnak az elérése áll, hogy ne térjünk le az ösvényről, és továbbra is arra törekedjünk, hogy a legtöbbet hozzuk ki ebből a helyzetből!

Bak:

A kreatív energiáinkon kell dolgoznunk, mert hajlamosak vagyunk inkább a gyakorlatias, biztonságos megoldásokat választani, pedig sokkal többre vihetnénk, ha végre kilépnénk a komfortzónánkból, és kipróbálnánk olyasmiket, amiket eddig nem. Csak rajtunk múlik, hogy kiderítsük, hogy mi az, ami számunkra a legjobban működik.

Vízöntő:

 Úgy gondoljuk, hogy fontos, hogy tovább adjuk másoknak azt, amit megtanultunk, vagy megértettünk. Az év végéig ezért még tanulnunk kell, mert fontos dolgokat érthetünk meg!

Ehhez azonban az kell, hogy időt és energiát fordítsunk arra, hogy meghallgassunk másokat, illetve megértsük az életútjukat. Ebben néha meggátol a büszkeségünk, amit félre kell tennünk, mert hatalmas kincseket találhatunk.

Halak:

A gyakorlatiasabb képességeinket kell még fejlesztenünk a maradék hónapokban. Ne ijedjünk meg a kihívásoktól, hanem bátran nézzünk azokkal szembe, és vágjunk bele olyan dolgokba, amikbe eddig nem mertünk!

Különböző szinteken állhatunk az eddigi tapasztalatainktól függően, ezért lehet, hogy kezdetnek megteszi egy csavar betekerése, de lehet, hogy jól tennénk, ha beiratkoznánk egy számítógépes vagy barkács tanfolyamra. Keressük a kihívásokat, mert sokat fejlődhetünk!

Forrás:hir.ma

Hirdetés


Hirdetés betöltése...