Ezt jó ha tudod! Egy túlélő elmondta, milyen tünetei voltak a szívrohamának!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Nagyon fontos, hogy időben felismerjük a szívroham korai szakaszának tüneteit, és időben mentőt hívjunk. A következő beszámoló segíthet nekünk abban, hogy ez így legyen.

A szívrohamot túlélő férfit arról kérdezték, hogy fel lehet-e ismerni fizikai tünetek alapján, ha valakinek esetleg szívrohama van.

Egy szívrohamot túlélő férfi, Lee elmesélte, hogyan élte meg az esetet. Az első tünete akkor jelentkezett, amikor munkába indult. Sétálás közben nem kapott levegőt. Először úgy gondolta, hogy a légzési panaszoknak nincsen különösebb oka.

Később, lépcsőzés közben ugyanezt érezte, de mivel gyakori volt nála lépcsőn felfelé, hogy kifullad, így ügyet sem vetett rá.

Miután hazaért, leült a gépéhez. Egyszer csak erős hányinger fogta el, majd szörnyű, szorító fájdalmat érzett a mellkasában.  Ezek után Lee még mindig nem értette, mi történik vele, hiszen nem volt iszákos, nem dohányzott, és soha nem nyúlt kábítószerekhez sem.

Mivel nem tudta, mivel áll szemben, így a Google segítségével rákeresett a tünetekre. Innen tudta meg először, hogy talán szívrohama van.

Ez a felismerés nagyon meglepte, először nem is akarta elhinni, de azért a biztonság kedvéért elindult a kórházba. Ez volt a szerencséje, hiszen nagy valószínűséggel belehalt volna, ha nem indul el időben.

Mire megérkezett a kórházba, alig kapott levegőt, olyan érzése volt, mintha valaki a mellkasán ült volna. A bal karja folyamatosan zsibbadt, elsápadt, és hideg veríték verte ki.

Tényleg szívrohama volt. Szerencsére időben odaért, és azonnal megműtötték, így túlélte.

forrás: tudnodkell.info , positivemed.com

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...