Ezt bánták meg a haldokló emberek.


Hirdetés


Nemrég összegyűjtettek pár olyan, az életben előforduló pillanatot, történést, amelyet a betegségben szenvedő, halálos ágyon fekvő emberek utólag nagyon megbántak, hogy nem tették meg, vagy nem éltek olyan, a sors által megadott lehetőségekkel, amelyek révén akár gyökeresen másként alakulhatott volna az életük.

A kor előrehaladtával mindenki kicsit összegzi magában, hogy milyen döntéseket hozott, illetve éppen, hogy nem hozott az életében. Utólag könnyebb bölcsnek lenni, mint adott helyzetben, ezért most leírjuk azt a pár lehetőséget, amit akkor kell meglépni, mikor ott van az orrunk előtt, így később boldog emlék marad, nem pedig önmagunknak való szemrehányás.

Utazásra fel

 

Határozzuk el, hogy időnként kicsit kiruccanunk. Mindenkinek biztosan van egy olyan hely, amit szívesen szeretne megnézni. Ha van anyagi forrás, akkor nem éri meg halogatni, hiszen idősebb korban már nem olyan könnyű a mozgás.

Tanuljunk idegen nyelvet

 

Az iskolákban már legkevesebb két idegen nyelvet is tanítanak, és ha már több évet töltöttünk azzal a tanórákon, hogy elsajátítsuk, akkor igen is, tökéletesítsük. Magabiztosságot ad.

Lépjünk ki a rossz párkapcsolatból

 

Ne húzzuk az időt, hiszen rövid az élet. Kár arra pocsékolni a napokat, hogy valakivel boldogtalanul éljük le az életünket. Nem egyszerű, de törekedni kell rá, hogy rá találjunk önmagunkra, és utána az igazira.

Menjünk el kedvenc bandánk koncertjére

 

Az emberek többségének biztosan van kedvenc zenésze, együttese, énekese. Ha pedig nem messze tőlünk, fel fog lépni, ne hagyjuk ki, ki tudja, mikor jelenti(k) be visszavonulásukat.

Légy önmagad!

 

Ne hagyd, hogy túlságosan megszabják az életed irányvonalát, hiszen az nem tesz jót neked hosszú távon. Foglalkozz azzal, amit szeretsz, ez nem lesz mindig könnyű, de a célokért küzdeni kell.

Válts munkahelyet

 

Igaz, hogy a számlát fizetni kell valamiből, de nem lehet mindennap olyan helyen tölteni több órát, ahol elveszíted a motivációdat, az önbizalmadat. Hinni és tenni kell, hogy találj egy olyan állást, aminek örülni is tudsz.

Mond ki: szeretlek!

 

Az, hogy valakit képes vagy szeretni, szerelmes vagy, az egy óriási ajándék az élettől, és nagyon kell azon dolgozni, hogy mindig meg is maradjon. Ezért köszönd meg magadban és utána párodnak, hogy együtt örülhettek a boldogságnak.

Beszélgess a nagyszülőkkel

 

Már önmagában nagyon érdekfeszítő lehet, hogy hogyan élhettek elődeink, hiszen voltaképpen sokat kideríthetünk ezáltal saját személyiségünkről is. Másrészt fontos tudni azt, hogy esetleg mi történt a harctéren nagypapával, később pedig a történetét leírva, az utánunk jövő generáció is tudomást szerezhet a nem mindennapi eseményről.

Forrás:http://twice.hu/eletmod/ezt-bantak-meg-a-haldoklo-emberek-olvasd-el-mielott-tul-keso-lenne

Hirdetés


Hirdetés betöltése...