Ezért kellene felhagynod a mikrohullámú sütő használatával!


Hirdetés


Próbáljuk meg ételeinket a lehető legegészségesebb módon felmelegíteni. A mikrohullámú sütő negatív hatással van az ételek molekuláris szerkezetére, elpusztítják a tápanyagok nagyrészét, így az immunrendszert sem befolyásolja pozitívan.

Veszélyesek a mikrohullámú sütők?
Sok ember képes feláldozni az egészségét, csak azért, hogy időt spóroljon, és másodpercek alatt megmelegítse ebédjét. Vajon miért tiltották be a mikrót a Szovjetunióban már 1976-ban? Ki találta fel egyáltalán? Számos kérdésre kaphatunk az alábbiakban választ, és azt is megtudhatjuk, hogy miért száműzzük háztartásunkból.

Az amerikai családok több mint 90%-a használ napi rendszerességgel mikrohullámú sütőt. Nagyon kényelmesnek tartják, és azt is az előnyei közé sorolják, hogy sokkal alacsonyabb az energiafogyasztásuk, mint az elektromos sütőknek. A mikrohullámú sütő sokkal veszélyesebb az emberi szervezetre, mint az el tudnánk képzelni.

Rákkeltő hatás

Lita LeeA mikrohullámok egészségre gyakorolt hatásai című könyvében kifejtette, hogy az ételeket, ezáltal pedig a szervezetünket is elektro-magnetikus sugárzás éri, amely cseppet sem ártalmatlan. Rákkeltő anyagok kialakulását eredményezi.

Bizonyos kutatások szerint a következő eredményekre jutottak:

  • A tejben és gabonában mikrózás során az aminosavak átalakulnak, és rákkeltő anyagok alakulnak ki
  • A mikróban elkészített húsokban olyan rákkeltő anyagok alakulnak ki, mint például a d-Nitrosodienthanolaminok
  • Amikor a gyümölcsöket olvasztjuk fel a glükozidok galaktozidokká alakulnak – ezek szintén rákkeltő anyagok
  • A nyers-főtt, vagy fagyasztott zöldségekben a növényi alkaloidok rákkeltő anyagokká alakulnak át. Sőt ezekben rákkeltő szabadgyökök is kialakultak.
  • Nagyban csökken, szinte teljesen megsemmisül a zöldségekben levő B-, C-vitamin és ásványi anyag készlet is

forrás: twice.hu

Hirdetés


Hirdetés betöltése...