EZÉRT KELL MINDEN ESTE MEGMASSZÍROZNOD A TALPAD!


Hirdetés

A 19. században felgyorsult az orvostudomány fejlődése. Azóta szinte minden aprócseprő problémára találtak már megoldást. Azonban jó ötlet, ha a legegyszerűbb problémákat is gyógyszerrel orvosoljuk? Egyáltalán nem!

11

Itt jön képbe a reflexológia. Egy olyan tudomány, amely segítségével, az évezredes, bevált módszerek alapján minden egészségügyi problémán enyhíteni lehet. Íme néhány alapvető ok arra, hogy minden este megmasszírozd a talpad.

talpterkep_176579_55948

A reflexológia nem csupán a stresszt enyhíti, de a fájdalom megszüntetésében is kiemelkedő szerepe van. Nincs ebben semmi különös. Egyszerűen nyomást kell gyakorolnunk a talpunk bizonyos pontjaira, megnövelve a véráramlást a szervezetünk adott részeiben.

A különböző reflexpontokat a képen láthatod. A nyomás a testünk hihetetlen, hatalmas ideghálozatán keresztül továbbítódik. A reflexológia legnagyobb előnye, hogy pofon egyszerű, és hoyg ingyenes, otthon is elvégezhető. Így nem kell majd kemény pénzeket költened speciális gyógyszerekre, és masszőrökre.

Itt egy kis videó, ami segít a kezdésben, és támpontot ad a helyes technikához. Miközben nézed a videót, nyugodtan csináld te is.

Ha tetszett, oszd meg!

forrás: tudnodkell.infoforrás2

Hirdetés
Hirdetés betöltése...