Ezek a tényezők gyengítik az immunrendszert


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Számos tényező van, amelyek gyengítik az immunrendszert, és jó ismerni ezeket, hisz ezek tudatában nagyobb eséllyel elkerülhetők a megbetegedések.

A négy leggyakoribb ilyen tényező a következő:

Elhízás: a jelentős súlygyarapodás számos betegség kiváltója lehet, ezért nagyon fontos odafigyelni a helyes táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű testmozgásra.

Rejtett mérgek: nem is gondolnánk, hogy több általunk használt terméknek van egészségkárosító mellékhatása. Ilyen például a körömlakk, amely az emberi és más szövetek fertőtlenítése, balzsamozása során használt formaldehidet tartalmaz. Az élelmiszerekben is megtalálható E240 néven. De említhetjük az egyes tisztítószereket is, amelyek közül több káros hatású, hisz jelentős mennyiségű klórt tartalmaznak.

Stressz: a folyamatos nyugtalanság hatására kimerül a szervezet, és ennek hatására az immunrendszer is. A gyenge immunrendszer pedig képtelen ellenállni a betegségeknek.

Kevés alvás: fontos, hogy megfelelően kialudjuk magunkat, hisz a szervezet éjszaka regenerálódik, és ez nagyon fontos az immunrendszer állapotának karbantartása szempontjából. Figyeljünk arra, hogy naponta legalább 7 órát aludjunk.

Forrás:http://filantropikum.com/ezek-a-tenyezok-gyengitik-az-immunrendszert/

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...