Ezek a csillagjegyek soha nem fognak rátalálni a lelki társukra


Hirdetés


Csillagjegyek szülöttei, melyek soha nem lesznek képesek saját lelki társuk megtalálására! Ezek a csillagjegyek általában mindent megkapnak az élettől, amire szükségük lehet. Álláspontjukat mindig érvényesíteni tudják, hiszen rövid időn belül a társaság vezető egyéniségévé válnak, és ez általában örömet is okoz számukra. Általában mindig elérik a kitűzött céljaikat, kivételt képez ez alól a szerelmi életük. Kapcsolataiknak zátonyra futása általában mérhetetlen büszkeségükből fakad, hiszen nem hajlandóak partnerük kedvéért sem felhagyni bizonyos szokásokkal.

Mindezek a felsoroltak elsősorban a Bak csillagjegy szülöttét jellemzi, aki ennél fogva sokat szenved szerelmi téren, bár ezt igyekszik mindenki előtt palástolni. Mire ráeszmél, hogy elveszítheti élete szerelmét nehéz természete miatt, általában már későnek szokott lenni. Ezért arra kell törekednie, hogy érzelmi téren minél hamarabb megváltozzon, ha hosszú kapcsolatra vágyik. Vannak olyan emberek is, akik a számukra nem megfelelő partnerbe szeretnek bele, ezzel kockáztatva azt, hogy sokáig egyedül maradjanak, vagy akár egész életükben is.

Az Oroszlánt nagyfokú büszkeség jellemzi, és meg van győződve, hogy neki mindig igaza van. Ha viszont valakit meg szeretne szerezni magának, akkor azt megteszi bármilyen akadályt legyőzve.

Kos csillagjegy szülöttét elkerüli a szerencse a szerelem terén, és mindez azért, mert nem a megfelelő partnerbe lesz szerelmes. Bár sokszor ennek tudatában van, mégsem képes feladni a reményeit. Tetteit mindig az érzelmei vezérlik, ami sok esetben hátrányt jelent számára. Ha mégis képes megtalálni a számára megfelelő partnert, akkor is sok szenvedés vár rá a kapcsolat során.

Szűz is ugyanabba a hibába képes beleesni, mint előző társa, és szintén nem képes a számára megfelelő társ kiválasztására. Önbizalom hiány jellemzi, ugyanakkor igen sokáig szereti mérlegelni a dolgokat, a kapcsolatából származó előnyöket és hátrányokat, gyakran kritizálva partnerét, ami szintén hozzájárul ahhoz, hogy kapcsolatai általában rövid ideig tartanak és viharosak.

forrás: twice.hu

Hirdetés


Hirdetés betöltése...