Ez az ember, puskával írtja a legyeket! Te is rendelhetsz magadnak egyet, akár a légycsapó helyett!


Hirdetés

Gyermekkori álom vált valóra, sok év alatt, közösségi finanszírozással, és minden megspórolt pénz, és vagyon kockáztatásával! ! De úgy, hogy pld. a Kickstarter letiltotta a projektet, mert még ők is “átverésnek” gondolták! Sóval, elem nélkül működő, légyölő puska? Na ne vicceljünk már. Nos Lorenzo Maggiore, nem így gondolta, és nem adta fel, és végül piacra dobta a Bug-a-Salt, légyirtó sóspuskát 🙂 Sok év munkával sikerült összehoznia egy prototípust, azonban reklámra, forgalmazásra, sorozat gyártásra, több pénz nem maradt. Miután a Kickstarter nem vette komolyan, a konkurens cégnél próbálkozott, a szintén közösségi finanszírozással foglalkozó Indiegogo oldalon. Miután a BuzzFeed-en is megjelent egy cikk a nem mindennapi termékről, elkezdtek dőlni a megrendelések a világ minden részéről, több mint 20 országból, és végül 575 ezer dollár folyt be a kampányból.

A termék vásárlóit korábban az őrületbe kergették a legyek. Most tárva nyitva hagyják az ablakokat és alig várják, hogy beszálljon egy 🙂

– mondta a CNBC-nek Maggiore. A megoldás nagy előnye, hogy nem tépi darabokra a legyet, így az ételre röppenő példányokat is célba lehet venni, amint azt az alábbi videó is mutatja. Az ideális lőtávolság 60 cm.

Nos, valóban “szórakoztató” lehet, és ha hosszútávon nem is jelent megoldást, “családi programnak” biztosan megteszi! 🙂

Hirdetés
Hirdetés betöltése...