Extra gyors megoldás herpesz ellen, házilag + kipróbáltuk


Hirdetés


A bizsergés után kicsivel kaptam el, amikor már látszott is sajnos, hogy ott bizony valami elő akar törni (jaj!). Ekkor futottam neki a nagy világhálónak, hogy vajon mit találok természetes vonalon.

herpesz_ellen_jeg.jpg

friss gyömbér nem volt épp itthon, alkoholhoz nem volt kedvem…

Mivel úgyis meleg volt, a jég tűnt az egyik legjobb megoldásnak, így már nyomtam is rá a jégkockát a kis izére.

Érzésre finom, azonnal fagyaszt és a viszketés is megszűnt pillanatokon belül.

De hogy ne bízzuk a véletlenre, még egy tippet kipróbáltam a jéggel párhuzamosan. Almaecet.

herpesz_ellen_hozzavalok.jpg

Az ecetes borogatáshoz csak egy vattapamacsra öntöttem némi almaecetet és azt nyomtam a számra pár percig. Csíp és mar, mint a fene, de azért még én is kibírom, pedig… 😀

Milyen gyakran?

A jeges mókát addig műveltem, amíg el nem olvadt a jég, pár perces szünetekkel (tehát kb. 10-12-szer nyomtam oda) és ezt háromszor aznap.

Az almaecetes borogatást kétszer csináltam meg, egyszer délelőtt és egyszer lefekvés előtt (elég büdi, az nem volt jó ötlet :)).

Hatás?

Másnap reggel nagy örömömre minden viszketés és vörös folt nélkül ébredtem. A helye ott volt, de látszott, hogy nem is akar kifakadni és hólyag sem lesz belőle, szép lassan elkezdett azonnal kiszáradni, visszahúzódni.

Kapott még egy jegelést és két ecetezést, hadd legyen boldog és másszon vissza. 😀

A következő napra pedig majdnem nyomtalanul tűnt el. Lusta vagyok és sajnos, ha a gyógyulás útjára lépek, akkor néha már a vitaminok sem jutnak magamtól eszembe. Így volt ez most is, én már nem kezeltem a harmadik naptól. Pedig biztos nem ártana.

Vigyázat!
Voltam olyan bolond , hogy az ecetes borogatást elég lazán vettem és nemcsak a kis herpeszkezdeményre raktam, hanem egy fél vattakorongnyi területre. Így a számat is érte, aminek az lett az eredménye, hogy másnapra a fél ajkam olyan cserepes lett, mintha tél lenne. Az ecet bizony durván kiszárította.

De minden rosszban van valami jó, így tesztelhetek házi készítésű ajakírt. 🙂

Csak a piros foltra, csak a minimálisan szükséges bőrfelületre rakd az ecetes borogatást!

almaecetes_vattakorong.jpg

Azt írják a nálam tapasztaltabb herpeszesek (maradjon is ez így :D), hogy annak, aki hajlamos rá, érdemes megelőzés céljából cinket, illetve cinket tartalmazó ételeket fogyasztani, valamint – természetesen! – a stressz kerülése, egészséges étkezés, mozgás.

Forrás:http://sporolok.blog.hu/2013/08/16/herpesz_ellen_190

Hirdetés


Hirdetés betöltése...