Évente kétszer tartsunk méhpempő kúrát


Hirdetés


A méhpempőt mintegy csodaszerként tartja számon a világ, de az összes titkát még nem derítette fel a tudományos kutatás sem. Rengeteg B-vitamint, nagyjából 12 százalék fehérjét és szénhidrátot, sokféle aminosavat és természetes hormont tartalmaz. Egyik legfőbb előnye, hogy nagy mennyiségben tartalmaz aszparginsavat, mely szükséges a szövetek növekedéséhez és regenerálódásához.

 

Fogyasztásával számos betegség megelőzhető, mellékhatások nélkül gyógyít, regenerál és energetizál. Bármely korosztály fogyaszthatja, feltölti a szervezetet életenergiával és segít a méregtelenítés folyamatában is. Biztosítja a mellékvese normális működését és öregedésgátló szerepe is van, normalizálja a hormonháztartást.

Harmonizálja a szervezetet működését, nem csak egyetlen problémára hat, hanem összességében regenerálja a szervezetet. Óriási tápanyag és antioxidáns készlettel rendelkezik, így nem csak javítja az életminőséget, hanem a hosszabb élet fenntartásában is segíthet.

A kínai gyógyászat szerint segít a szervezeten belüli energiák normál működésében. Ha méhpempőt fogyasztunk sokkal kiegyensúlyozottabbak, energikusabbak leszünk. Bizonyos kutatások azt is igazolták, hogy a méhpempő megakadályozza a tumorokban levő újabb vérerek kialakulását, így segít megszüntetni a daganat vérellátását. Fogyasztása által enyhíthető a kemoterápia mellékhatása, könnyebben orvosolhatóak a máj- és vesekárosodások.

Oldja a szorongást, enyhíti vagy megszünteti a depressziós tüneteket, csökkenti az álmatlanságot és a testsúly szabályozásában is fontos szerepet játszik.

Általánosságban napi 1-5 gramm közötti adagolását javasolt (betegség és testalkat függvényében) amit 60–90 napos kúrákban, majd 30 napos szünettel lehet megismételni. Reggel étkezés előtt egy fél órával, majd vacsora előtt este egy órával fogyasszuk, a nyelv alá kell helyezni, majd innen felszívódik.

 

 

Forrás:http://twice.hu/eletmod/evente-ketszer-tartsunk-mehpempo-kurat

Hirdetés


Hirdetés betöltése...