Ettől a 4 csillagjegytől jobb ha távol tartod magad szeptemberben!


Hirdetés


Lassan búcsút inthetünk az augusztusi hónapnak, és beköszönt az ősz első hónapja, a szeptember. Most egy figyelmeztetést fogunk kiadni arra vonatkozóan, hogy mely csillagjegyektől kell tartani szeptember folyamán, kik azok, akiktől jobb, ha távol maradsz.

1. Szűz

Nagy célokat tűztek ki idén szeptemberben a Szűz csillagjegyűek, elsősorban lelkiekben szeretnének megerősödni, és ezért bármire hajlandóak. Ez nyilván azzal járhat, hogy a szeretteiktől elszigetelődhetnek, vagy ebben az időszakban durvábbak, morcosabbak lehetnek.

2. Skorpió

A Skorpió csillagjegyű személyek szeptemberben nagytakarítást végezhetnek a barátaik között, megtörténhet, hogy lesz akit teljesen kizárnak az életükből, elsősorban azokat, aki rájuk mérgező hatással vannak. Nem fognak sokat beszélni, ezért nem érdemes semmiféle apró dologgal megzavarni a nyugalmukat, mert annak nem lesz jó vége.

3. Bak

Ezek a személyek szeptemberben még jobban magukba fognak zárkózni, ezért nem ajánlott zavarni őket, mivel könnyen haragra gerjednek, ha azt érzik, veszélybe kerül a nyugalmuk. Semmiképp sem ajánlott felettük ítélkezni, kioktatni őket, mert annak könnyen botrány lehet a vége.

4. Vízöntő

A szeptember nem a Vízöntők hónapja lesz, mert többnyire magányosnak, rosszkedvűnek, céltalannak fogják érezni az életüket. Zavarni pláne nem szabad őket szeptemberben, inkább megértően kell hozzájuk fordulni, empátiával a szívben, mert így talán lesz egy kis remény arra, hogy jobb kedvre derüljenek.

forrás: filantropikum.com

Hirdetés


Hirdetés betöltése...