Éppen Japánban dolgozott a Google Maps térképkészítő autója, amikor követni kezdték! Esélye sem volt lerázni az üldözőjét :)


Hirdetés


A Google Maps térképét, sokféle módon készítik, autóval, műholddal, gyalogosan…stb. Nos biztosan sok kaland, különleges eset szokott történni és fog is, eközben, hisz több 100 ezer km utat kell megtenni, hogy a térkép, “tökéletesre” készüljön! 🙂 Nos így volt ez Japánban is, amikor is, egy lelkes kiskutya „küzdötte be magát” a Google Maps utcai térképébe: a techóriás autója épp a japán Kagoshimában körözött, mikor egy kölyökkutya üldözőbe vette. Természetesen minden képen szerepel a kitartó kutya. A Google utcai képe hasznos és szórakoztató beállítás, ami lehetővé teszi az emberek számára, hogy otthonról is bejárhassák a világot. Az utcát feltérképező autó kamerája azonban rendkívül bizarr pillanatokat is megörökíthet: így volt ez a japán Kagoshimában is, ahol egy kölyökkutya üldözőbe vette az utcát feltérképező járművet, és kitartásának köszönhetően az összes fényképen szerepel, és belopta magát a nézők szívébe.

Eleinte egy hajó mellett álldogál a kutya, majd megközelíti a kocsit, végül pedig utánaered. A kanyarokat élesen veszi be, és eltántoríthatatlan, viszonylag sokáig bírja az iramot.

k1

k2

k3

k4

k5

k6

k7

k8

k9

k10

k11

k12

A kutya útját mindenki külön követheti 

A Google Térkép segítségével mindenkit követheti a kutyát: a négylábú a hajó mellett áll, és jobbra kell elindulni a parton, hogy utánunk eredjen…

forrás: hirado.hu  ( Bored Panda )

Hirdetés


Hirdetés betöltése...