Emésztési problémák ellen, Kristálygomba az élő ital!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

A kristálygomba hatásáról megoszlanak a vélemények. Szakemberek egyik fele azt állítja, hogy teljesen felesleges vesződni vele, nem segít semmin, mások azt állítják, hogy kitűnően helyreállította az emésztésüket, kigyógyultak kisebb betegségekből. Bevallom, nagyon izgatott a dolog, és mivel az empirikus módszerek híve vagyok, úgy döntöttem kipróbálom.

Már a hozzájutás sem volt egyszerű. Több ezrekért akartak adni egy kiskanálnyi kristálygombát nekem. Úgy gondoltam, hogy arra mégsem lesz szükségem. Aztán egy napon a nővérem beállított egy kis adag kristálygombával. Valakitől kapta. Úgy gondolom, hogy ez a legszebb és legtisztább módja a továbbadásának. Mivel iszonyatosan gyorsan szaporodik és egy idő után igen nagy feleslegünk lesz belőle, miért ne adhatnánk oda ingyen is az érdeklődőknek? Már most jelzem, hogy a nálam felszaporodott készletből hajlandó vagyok ingyen és bérmentve adni annak, aki e cikk elolvasása után úgy dönt, kipróbálja őket. Nagyon jó, gondoltam! Végre kitapasztalhatom, tényleg tud-e valamit ez a lötty. És azt kell mondanom, hogy igen! Valóban van benne valami.

Mire is jó a kristálygomba?

A kristálygomba által készített üdítőitalt elsősorban emésztési problémák esetén ajánlott fogyasztani. Tele van ugyanis probiotikumokkal. Ez legfontosabb hatása. A kristálygomba által készített ital tehát helyreállítja a bélflóra egyensúlyát, jó hatással van a gyomorra, tisztítja a bőrt, mindemellett tényleg nagyon ízletes üdítőital készíthető belőle. Függetlenül mások véleményétől a saját tapasztalatom, hogy tisztább a bőröm, könyebb az emésztésem, jobb a közérzetem. Persze, mint semmi a világon, úgy a kristálygomba sem csodaszer. Arra vonatkozóan nincsenek adataim, hogy gyógyít-e betegségeket, abban viszont biztos vagyok, hogy szerepe van a prevencióban. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az egészség megőrzésénak alappillére a megfelelő emésztés és kiválasztás. a jól működő emésztőrendszerből nem szívódnak vissza a toxinok, nem pang a belekben a salakanyag, gyorsabb és könyebb az emésztés.

A kristálygomba egy kicsit macerás, de mivel minden élőlénnyel foglalkozni kell, így a gombákkal is! A gondoskodást meghálálják a gombák! Ők az egészségünkről gondoskodnak.

Hogyan készítsük?

–          A gombák soha ne érintkezzenek fémmel. Ez nem vicc, nem hóbort, tényleg lesárgulnak a fémtől!

–          A gombákat langyos vízben le kell mosni, betenni egy befőttesüvegbe, hozzájuk adni egy-két kanál cukrot (igen, cukrot!!) meg egy két szem aszalt gyümölcsöt. Ez lehet füge, datolya, mazsola, bármi. a cukrot a gombák feldolgozzák.

–          1-2 nap után a levet leszűrjük, egy kis citromlevet vagy aszkorbinsavat adunk hozzá és ihatjuk is.

–          Ezt akárhányszor megismételhetjük. A gombák nem „fáradnak” el.

Az elkészült lé kicsit savanykás, kellemesen fanyar és üdítő.

A cikket írta: Fodor Józsa

Kommunikációs bölcsész diplomámat 2010-ben szereztem. Tanulmányaimmal párhuzamosan a Magyar Mozgás- és Táncterápiás Egyesületnél Pszichodinamikus tánc- és mozgásterápiás csoportvezetői képesítést szereztem. 2013-ban vettem át Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta diplomámat. Hiszem, hogy a boldog és egészséges élet első aranyszabálya a tudatosság. A tudatosság testi, lelki és mentális szinten is. Erre törekszem., forrás

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...