ELKÉPESZTŐ: AMERIKÁBAN MÁR AZÉRT IS BÓNUSZT FIZETNÉNEK, HOGY AZ EMBEREK VISSZAMENJENEK DOLGOZNI!


Hirdetés


Larry Kudlow, a Fehér Ház gazdasági tanácsadója  kedden elmondta a Fox News-nak, hogy a Trump adminisztráció megvizsgálja a munkanélküli munkavállalók ösztönzésének további lehetőségeit, amellyel elérnék, hogy az emberek visszamenjenek dolgozni! Ugyanis egyszerűen fogalmazva, nem akarnak menni dolgozni 🙂 Mivelhogy az USA-ban, jelenleg a heti 600 dollár!! vagyis havi 2400 dollár ( CARES-törvény ), nagyjából 700.000Ft!!!!  több jövedelmet jelent, mint ha dolgoznának! Ilyen az amerikai jólét, és “dorbézolás”! 

Kudlow ” vissza a munkába juttatás bónuszának “ nevezi a további egyszeri juttatást, amit az kapna, aki hajlandó újra munkába állni…. elképesztő!!!

Nemrég egy arizonai étteremben  közvetlenül jelentkezett ez a próbléma! A tulajdonos elmondta, hogy az alkalmazottak nem hajlandók visszamenni dolgozni, hisz jóval többet “keresnek otthon”!

“Nem akarnak visszajönni dolgozni” – mondta. “Ez a munkanélküli juttatások miatt van. Hetente körülbelül 840 ( 1200 dolláros egyszeri juttatás is benne van)  dollárt kapnak, ami óránként körülbelül 22 dollárt jelent ( 6600Ft ) nekik.”- mondta el az étterem tulajdonosa

forrás: zerohedge.com

Hirdetés


Hirdetés betöltése...