Egy nagyszerű ital a dohányzóknak! Tisztítsd meg a tüdőd!


Hirdetés


Sok hosszabb ideje dohányzó ember tapasztal reggelente vagy a nap végén köhögést, esetleg légszomjat, szájszárazságot. A leggyakrabban elhangzó mondat erre a problémára: “Szokj le!” Erre azonban 10 – ből 3 ember képes.

Az alábbi ital mindennapi fogyasztásával olyan tisztítást végezhetünk a tüdőnkben, amivel a dohányzás során lerakódott káros anyagok távozni tudnak. Megvéd az ital a tüdőrák és egyéb betegségek kockázatától, segít antibakterizálni a tüdő és omega – 3 zsírsavakkal lát el.

Hozzávalók:

– 1 kg vöröshagyma

– 1 liter víz

– 400 gramm barna cukor is

– 2 teáskanál kurkuma

– kisebb, hámozott gyömbér gyökér

Elkészítés:

Tedd a vízbe a cukrot és helyezd a gáztűzhelyre. A szeletelt hagymát, gyömbért és a 2 teáskanál kurkumát is add hozzá, majd főzd addig, amíg a víz a felére csökken. Ha ezzel kész vagyunk, tegyük a keveréket egy üvegedénybe, majd, ha kihűlt a hűtőbe.

Használat:

Minden reggel éhgyomorra és két órával vacsora előtt fogyasszunk el 2 evőkanállal ebből a csodaszerből.

A recept a rendszeresen dohányzók számára mindenképpen ajánlott, főleg akik nem tudnak vagy nem hajlandóak leszokni a dohányzásról. Az egészségre káros hatással nincs, egy rendkívüli méregtelenítő, tisztító, gyulladáscsokkentő italként szolgál. Mindez természetesen nem jelenti azt, hogy nyugodtan dohányozhatunk, mert ezzel ellensúlyozzuk a káros hatást. A dohányzás továbbra is káros az egészségre és mindenképpen ajánlott leszokni a dohányzásról!

Forrás: www.tudasfaja.com

Hirdetés


Hirdetés betöltése...