EGY MÁGIKUS RECEPT, AMITŐL OLYAN GYORSAN FOG NŐNI A HAJAD, HOGY MINDENKI AZT HISZI, HOZZÁVARRATTÁL!


Hirdetés betöltése…A hajhullás az egyik leggyakoribb kozmetikai kérdés minden korosztály számára. Bár általában az öregedéssel összefüggő dolog, azért van számos más tényező, amely miatt jelentkezhet hajhullás a fiatalok körében is. Néhány ezek közül: a túlzott stressz, a rossz táplálkozás, a környezetszennyezés, élelmiszerben és kozmetikai termékekben található mérgek, stb.

Bár nem életveszélyes, a hajhullás komolyan befolyásolja mindenki önbecsülését. A hajátültetés drága, a kapható szerek nem hatnak.

14622721962817_69584969885117_db

A természetes gyógymódok jelentik a megoldást a kozmetikai problémára. Az egyik legjobb és legbiztonságosabb módon a következőképpen lehet kezelni a hajhullást és a kopaszodást. Ez teljesen természetes és vegyszermentes, és csak 3 összetevő kell hozzá. ha nem hullik a hajad, másfélszer olyan gyorsan fog nőni, ha ezt alkalmazod.

Hozzávalók:

  • 2 evőkanál ricinusolaj
  • 1 tojás sárgája
  • 1 ek méz

 

Keverjük össze a hozzávalókat egy tálba, amíg azok összeállnak.Alkalmazzuk a keveréket a hajhagymáknál kezdve, végig hosszában.Tegyünk rá egy zuhany sapkát, és hagyjuk hatni legalább 2 órán át.

Mossuk meg a hajat a szokásos módon. Legalább egyszer egy héten 2 hónapig folytassuk a kezelést.

A bükki füvesember 10 legfontosabb tanácsa, amit mindenkinek meg kellene fogadni!
Ez a legjobb módszer arra, hogy megtisztítsd a tüdőd a nikotintól és a kátránytól!Hirdetés
Hirdetés betöltése...
Hirdetés