EGY MÁGIKUS RECEPT, AMITŐL OLYAN GYORSAN FOG NŐNI A HAJAD, HOGY MINDENKI AZT HISZI, HOZZÁVARRATTÁL!


Hirdetés


A hajhullás az egyik leggyakoribb kozmetikai kérdés minden korosztály számára. Bár általában az öregedéssel összefüggő dolog, azért van számos más tényező, amely miatt jelentkezhet hajhullás a fiatalok körében is. Néhány ezek közül: a túlzott stressz, a rossz táplálkozás, a környezetszennyezés, élelmiszerben és kozmetikai termékekben található mérgek, stb.

Bár nem életveszélyes, a hajhullás komolyan befolyásolja mindenki önbecsülését. A hajátültetés drága, a kapható szerek nem hatnak.

14622721962817_69584969885117_db

A természetes gyógymódok jelentik a megoldást a kozmetikai problémára. Az egyik legjobb és legbiztonságosabb módon a következőképpen lehet kezelni a hajhullást és a kopaszodást. Ez teljesen természetes és vegyszermentes, és csak 3 összetevő kell hozzá. ha nem hullik a hajad, másfélszer olyan gyorsan fog nőni, ha ezt alkalmazod.

Hozzávalók:

  • 2 evőkanál ricinusolaj
  • 1 tojás sárgája
  • 1 ek méz

 

Keverjük össze a hozzávalókat egy tálba, amíg azok összeállnak.Alkalmazzuk a keveréket a hajhagymáknál kezdve, végig hosszában.Tegyünk rá egy zuhany sapkát, és hagyjuk hatni legalább 2 órán át.

Mossuk meg a hajat a szokásos módon. Legalább egyszer egy héten 2 hónapig folytassuk a kezelést.

Hirdetés


Hirdetés betöltése...