Egy év alatt számos betegségünktől megszabadít a kefír


Hirdetés


Ha egy éven keresztül minden nap, vagy közel mindennap elfogyasztunk egy pohár kefirt, akkor szervezetünk gyakorlatilag minden szempontból majd teljesen egészséges lesz.

Nagyon sokat segít annak, aki súlyos betegségben szenved, de a kúra ideje alatt tilos káros tartalmú termékek fogyasztása, mint a dohányzás, vagy az alkohol, de a zsíros, csípős, fűszeres ételek fogyasztását is kerülni kell.

A kefir tulajdonképpen az egész szervezetet felélénkíti, megfiatalítja, kitűnően hat a nemi aktivitásra, csökkenti a koleszterinszintet, csökkenti a sejtek öregedését, ezért a bőr öregedése később következik be, legalábbis később vevődik észre. Az első két hétben a gyomor igencsak aktívan fog reagálni a kefirre, de nem szabad ettől megijedni, továbbra is folytatni kell a kúrát.

A következő napokban már minden normalizálódni fog, a szervezet megszokja a kefirt és megtanul bánni vele. Két hónap múlva már nagy előrelépést tapasztalhatunk, ha valamilyen betegségtől szenvedtünk, már akár ki is gyógyulhatunk teljesen ez idő alatt belőle.

Egy év leforgása alatt már az összes problémától megszabadulhatunk, még a reumától és az ízületi gyulladásoktól is. Hogy hatékonyabban kezeljük a két legutóbbi betegséget, a kefirt rá is kenhetjük a fájós testrészeinkre is.

Forrás:http://twice.hu/eletmod/egy-ev-alatt-szamos-betegsegunktol-megszabadit-a-kefir

Hirdetés


Hirdetés betöltése...