Egy apró trükk, és soha többé nem rontod el a rántott húst! Puhább, és ízletesebb lesz mint valaha!


Hirdetés

A rántott hús örök kedvenc! Próbád ki ezt a húspácot, és meglátod: még finomabb lesz! Készíthetjük sertés, csirke, pulyka hússal is.

Breitenlesau_Krug_Bräu_Schnitzel

Hozzávalók:

  • fokhagyma
  • friss gyömbér
  • só, bors
  • olaj

Panírozáshoz:

  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez

A fokhagymát és a gyömbért reszeljük le. Tegyük egy kis tálba. Adjunk hozzá egy kevés olajat (legjobb a hidegen sajtolt!), ízlés szerint sót, borsot. A szeletekre vágott húst minkét oldalán kenjük be ezzel a páccal, és légmentesen lefedve tegyük pár órára a hűtőbe. Legjobb, ha egy éjszakára. A panírozás a hagyományos módon történik. Egy tenyérnyi hússzelethez kb. 1/2 kis gerezd fokhagyma, 1/2 teáskanál reszelt gyömbér mennyiséggel számoljunk.

forrás

Hirdetés

Hirdetés betöltése..