Eddig kidobtad a használt teafiltert? Ha ezt elolvasod, többé nem teszed


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Ha eddig mindig kidobtad a használt teafiltereket, akkor a cikk elolvasása után biztosan nem fogod többé ezt tenni. Mindannyian ismerjük a teák gyógyító hatását, de nem sokan tudják, hogy a használt teafiltert számos különböző módon fel lehet használni.

1. Megszabadulni a szemvörösségtől

Tegyél egy pár filtert hideg vízbe, és hagyd őket ázni 2 percig. Majd helyezd rá a szemhéjaidra, és pár percig maradjon rajta. Miután levetted a filtereket, a pirosság eltűnik, és a szemed frissebbnek és fiatalabbnak fog kinézni.

2. Hús pácoláshoz

Annak érdekében, hogy a hús ne legyen kemény, pácolható használt teafilterekkel. A tea aromája gazdagabbá teszi a hús ízét, és egyúttal puhább is lesz tőle.

3. Otthoni tisztításhoz

A tea megtisztítja a piszkos tükröt, padlót és még a linóleumot is.

4. Felfrissíti a ruhákat és a cipőket

Tárold a korábban használt és szárított filtereket a szekrényben annak érdekében, hogy a ruhák illata jobb legyen. A filtereket cipőkbe is teheted, mely segít megszabadulni a kellemetlen illatoktól rövid idő alatt.

5. Fájdalom enyhítésére

Abban az esetben, ha valamilyen seb van a szádban, egy használt teafilter harapdálása segíthet. A tea vegyületei enyhítik a fájdalmat, és gyorsítják a gyógyulási folyamatot.

6. Leégés enyhítésére és pattanások ellen

Naptól történt leégés, és pattanások esetén a filter használata meg könnyebülést jelent. Helyezd a már használt filtert (nedvesen) az érintett bőrfelületre, legyen az pattanás vagy leégés. A tea megnyugtatja, és hűsíti a bőrt. Szintén segít megszabadulni a pattanásoktól a test bármely részén.

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...