Döbbenet! A műanyag rizs már Európát is elérte, komoly következményei lehetnek, ha fogyasztod!







Hirdetés betöltése…

A zacskós “rizs” meghódította a világot! Döbbenet, hogyan készül ez az alapétel!

Egyre többfele olvasni arról, hogy az üzletekben kapható, viszonylag olcsó zacskós rizs is már a hamisított élelmiszerek közé tartozik, azaz köze sincs a valódi rizsszemekhez, hanem úgy készül, ahogyan a tojás is, tyúkok nélkül, pórból.

A Healthy Life Story nevű oldal tette közzé a megdöbbentő hírt, hogy a műanyagból gyártott rizsszemek már Európába és Indonéziába is eljutottak. Az új “terméket” először Kínában, majd Vietnámban és Indonéziában dobták piacra. A gondot az okozza, hogy szinte tökéletesen hasonlítanak az apró készítmények az igazi rizsszemekhez, így nagyon nehezen lehet megkülönböztetni a hamis terméket az eredetitől, főképp, akkor, amikor össze is keverik.

Egyes hírforrások szerint a műanyag rizst édesburgonya, krumpli és szintetikus gyanta keverékéből készítik, így akár gyomorpanaszok, vagy nagy mennyiség elfogyasztása után mérgezés is kialakulhat. A legjobb módja annak, hogy meggyőződjünk arról, hogy a zsacskózott rizs valódi-e, ha pár szemet megpirítunk egy serpenyőben. Ha lángra kap és furcsa szagot áraszt, akkor inkább ne fogyasszuk el, mert veszélyes anyagokat tartalmazhat.

 

forrás: twice.hu

FIGYELJ ODA, MERT EZ FOG TÖRTÉNNI HA BELEPISILSZ A MEDENCÉBE! NEM "VÁROSI LEGENDA" TÖBBÉ!
Egy súlyos betegséggel küzdő kisfiú kívánságát teljesítették a győri rendőrök!



Hirdetés
Hirdetés betöltése...
Hirdetés

Sugárfertőzés esetén: Miso! Jó pár évvel ezelőtt Dr. Shinichiro Akizuki (Nagasaki, Saint Francis kórház) készített egy tanulmányt miszerint a miso segít a sugárfertőzött betegeken, mivel eltávolítja a radioaktív anyagokat az emberi testből, valamint kordában tartja a gyulladást a szervezetben, amit a radioak...
Rizzsel mosta meg a haját, és bámulatos hatása... Mondjon búcsút a méregdrága kozmetikai szereknek, a rizsvíz a legjobb megoldás bőr vagy hajproblémájára. A rizs a világ bizonyos részein a legfontosabb ételnek számít, így pl. Kínában és Japánban. Mivel ezekben az országokban a rizs viszonylag könnyen elérhető, így a t...
Így szívja magába a rizs a méreganyagokat a sz... Gyakran tudomást sem veszünk arról, hogy bizonyos élelmiszerekkel és táplálkozási szokásokkal mennyi méreganyag felhalmozódását tesszük lehetővé a szervezetben. Ezek megsemmisíthetik az anyagcserét, amelyek lehetővé teszik a betegségek kialakulását. A rizs képes magába szí...
Ezért fogyassz inkább barna rizst, mint fehéret A szokásos krumpli-rizs köret helyett, nem árt néha elgondolkodnunk egy egészségesebb megoldáson. Nem kell megválnunk a kedvenc köreteinktől, de inkább válasszuk a rizs barna változatát. A rizs minél inkább fel van dolgozva, annál kevesebb benne a tápanyag és vitamin, így ...
Egész életedben rosszul főzted a rizst. Ezután... A rizst könnyen és gyorsan elkészíthetjük, egészséges és finom, ezért gyakran fogyasztjuk. Azonban azt is jó tudni róla, hogy magas kalóriatartalma miatt, ha rendszeresen nagyobb mennyiségben kerül a tányérra, hizlal. Mutatunk egy trükköt, hogyan csökkenthetjük a rizs kalóriatar...
A rizskoch elkészítésének 3 fortélya, amit a ... Ehhez a desszerthez nincs szükség bonyolult hozzávalókra, elkészítésre és sok pénzre, ezt a receptet ugyanis mindenki imádja. Ettől függetlenül azonban nem sikerül mindenkinek tökéletesre a rizskoch, közismertebb nevén a rizsfelfújt. Ha te is ebbe a csoportba tartozol, ne agg...
A búzakeményítő és az egészséges táplálko... A búza- és kenyérminőség fő meghatározójának évtizedekig a sikérfehérjéket tartották, míg a keményítőt a búzaszem semleges töltetének tekintették. Ez a szemlélet megdőlt, amikor megjelentek a japán tésztafélékről szóló tanulmányok, melyek szerint a metélt tészta (no...

Facebook hozzászólás