Csökkentse vérnyomását természetesen ezzel az öt gyors módszerrel


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

 

A magas vérnyomás felismerhető tünetei közé tartozik többek között a szívdobogás és a szédülés. Túlsúlyosak, pre-diabéteszesek, vagy cukorbetegek általában hajlamosabbak magasabb vérnyomásra.

A szisztolés érték a felső, vagy első szám, és általában ez a magasabb. A szív pumpálásakor mutatja a vérnyomást. A diasztolés érték az általában alacsonyabb, vagy második szám. A vérnyomást a szív nyugalmi állapotában méri.

Vérnyomásunk érzelmi, mentális állapotunktól vagy fizikai megterhelés szintünktől is függ.

A meditáció, hatha jóga, pihenés, és a mérsékelt testmozgás mind nagyon előnyös a magas vérnyomásban szenvedőknek.

Érdemes azonban kilépni a gyógyszeripar támogatói köréből és biztonságosabb alternatívákat keresni.

Természetes gyógymódok a magas vérnyomás ellen

 

szőlő magja A koenzim Q10 (CoQ10) klinikai tesztek alapján ténylegesen csökkenti mind a szisztolés és diasztolés szinteket, azaz a vérnyomást, növeli a sejtenergiát és elősegíti a szív egészségét.

A két legújabb tanulmány azt mutatja, hogy három hónap vagy annál kevesebb időtartamú CoQ10 szedése , jelentős csökkenést eredményez mind a szisztolés és a diasztolés értékekben. Egy tanulmány 100 mg CoQ10 kapszulát ajánl kétszer egy nap, míg a másik kísérletben kisebb adag, 60 mg CoQ10 szerepel. A szőlő magja nagyszerű CoQ10 forrásnak bizonyul.

 

GalagonyaGalagonya: a szív és keringési rendszer gyógyítója. Lehet fogyasztani teaként, kapszula kivonatokban, vagy tinktúrában.

A következő intézmények és folyóiratok egyetértenek abban, hogy a galagonya nagyon hatásos a szív és magas vérnyomásos problémák terén, a szintetikus gyógyszerek mellékhatásai nélkül:

A University of Maryland Orvosi Központ (UMMC), a 2009 június 10-én megjelent Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2009 február 18-án megjelent Evidence-based Complementary and Alternative Medicine, és az American Journal of Chinese Medicine 2009-es kiadása.

 

GyömbérGyömbér: az ájurvédikus gyógyászat csodaszere. Vérhígító hatása mellett kalcium-csatorna blokkoló is, ily módon nem engedi a kalcium bejutását és megtapadását a sziv belső érfalain, igy az erek elmeszesedése nem történhet meg.

Néhány kalcium-csatorna blokkoló gyógyszer komoly mellékhatásokkal rendelkezik. A gyömbért kapszulában vagy teát készitve belőle vékony gyömbér gyökér szeletekkel biztonságosan lehet fogyasztani, amíg nem szed más vérhígítókat is, beleértve az aszpirint. 75- től egészen 2000 mg-ig lehet étellel naponta fogyasztani, ennyi is az ajánlott mennyiség intervallum, a határérték pedig 4000 mg naponta.

 

NattokinázNattokináz: a japán natto növényből vonják ki, amelyet itthon kevesen ismernek. A nattokináz egy olyan enzim, amely artéria elzáródásokat tud kitakarítani. Abban az esetben kell vigyáznunk vele, ha valaki már vérzési problémákra gyógyszert szed.
Egyébként biztonságos és hatékony, különösen akkor, ha sikerül olyan kivonatot vennünk, amely a natto K2 vitaminját épségben megtartja. A K2 vitamin szállítja a kalciumot, megakadályozván a szív és az erek meszesedését.

 

 

FokhagymaFokhagyma: Jól ismert, mindenhol beszerezhető remedia. Kapszula formájában bevíve a szervezetbe megszabadulhatunk a fokhagyma szagától, megtartva annak vérnyomáscsökkentő hatásait.

 

Forrás:naturahirek.hu

 

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...