Csillagjegyek, amelyek bármitől képesek kiborulni – A Kos vezeti a hiszti-listát!


Hirdetés


Vannak olyanok, akik bármilyen kicsinyes probléma esetén teljesen kiborulnak, ők azok, akiknek semmi nem tetszik, állandóan elégedetlenek és rosszkedvűek. Az alábbi csillagjegyek életét nem változtathatod meg, de azt megtanulhatod, hogy hogyan kell kezelni őket!

Kos

Nagyon könnyen dühbe gurul, ha valaki ellentmond neki, vagy nem teheti azt, amit szeretne, akkor pillanatok alatt elveszti a méltóságát. Türelmetlen, ha nem kapja meg rögtön, amit szeretne, akkor könnyen agresszív lesz. Soha ne mondj neki “nem”-et, és ne akard elmagyarázni, hogy hogy kellett volna helyesen cselekedjen. Minden jótanácsot személyeskedésnek vesz, és könnyen megsértődik.

Szűz

Attól tud a leginkább kiborulni, ha nem teszed vissza a dolgokat a helyére, és nem találja meg őket. Mániákus rend-, és tisztaságimádó, a legkisebb porszem láttán is egekbe szökik a vérnyomása. Mindig a legjobb és a legokosabb szeretne lenni, ha valami tévedésre hívod fel a figyelmét, nagyon ki fog borulni.

Oroszlán

Szereti az irányítása alatt tartani az egész világot, éppen ezért, ha valaki nem figyel rá, akkor vérig tud sértődni. Azt akarja, hogy mindenki felnézzen rá, éppen ezért az a minimum, amit elvár, hogy minden helyzetben igaza legyen. Azt tudja legjobban kiborítani, ha úgy érzi, hogy kizárják egy közösségből, és nem figyelnek rá.

Ikrek

Ha nem tud megbirkózni egy helyzettel, akkor pillanatok alatt kibillen az egyensúlyából, szorongó és ideges lesz. Amikor úgy érzi, hogy nincs elég információja vagy ereje egy bizonyos probléma megoldására, akkor frusztrált és dühös lesz, ilyenkor jobb, ha nem próbálod megközelíteni.

Rák

Túlságosan empatikus, könnyen átveszi mások érzéseit és hangulatait. Pillanatok alatt beleéli magát abba is, ha valaki dühös, kiborul, és máris sajátjának érzi a problémát. Van olyan helyzet is, amikor ő maga sem tudja, hogy mitől lett agresszív. A múltbeli emlékektől és sérelmektől sem tud szabadulni, gyakran törnek ezek a felszínre, és emiatt is könnyen kiborul.

Mérleg

Mindig a harmóniát és az egyensúlyt keresi az életében, nem tudja elviselni az igazságtalanságot, és a félrevezetést. Ha dühös lesz valami miatt, néha meggondolatlanul cselekszik, de nem tud ölbe tett kézzel ülni egy helyben. Rendkívül nagy az igazságérzete, becsületes, és mindig kiáll a jó ügyek mellett.

forrás: twice.hu

Hirdetés


Hirdetés betöltése...