Csaló vagy nem az elítélt “rákkutató” állatorvos?


Hirdetés

Az alábbi riport 2010-ben készült, így bár nem tűnik aktuálisnak, mégis az, mivel ítélet született a Dávid Tamás elleni perben, ezért érdemes felidézni az alábbiakat…

Dávid Tamás professzor (az Osztrák-Magyar Sejtkultúra Kutató Laboratórium tudományos főigazgatója): “….mindenkiben ott van a gyógyulás kulcsa: nem a terápia a csoda, hanem maga az ember..”.

A rák átvette az első helyet Magyarországon a halálokok közül. A sebészorvos szerint az egészségtudat rettentően alacsony hazánkban, pedig a rák megelőzhető, de ehhez életmódváltásra és szemléletváltásra van szükségünk. A professzor járja a világot, és ahol csak lehet megpróbálja megismertetni az emberekkel, hogy hogyan vegyék fel a harcot a rákkal illetve, hogyan előzhetik meg. Dávid Tamás szerint a gyógyszeripar mindent megtesz azért, hogy elnyomja azokat akik más utat keresnek a rákgyógyításban…

Harc a gyógyszermaffiával: eltaposnak, ha új utat keresel

Nem lehet felkészülni arra a pillanatra, amikor az emberrel közlik a szörnyű diagnózist: rákja van. Pánik, kétségbeesés. Sokan ma is feladják a küzdelmet már az első percben. De mindig van kiút.

A kiútról beszélt Kaposváron Dávid Tamás professzor, az Osztrák-Magyar Sejtkultúra Kutató Laboratórium tudományos főigazgatója. A Bécsben élő nemzetközi hírű rákkutató a kollégáival olyan egyedülálló terápiát dolgozott ki, amely már sok tízezer daganatos embernek segített. Egyedülálló, pedig tulajdonképpen semmi újdonság nincs benne. Gyógyító növények, amelyeket az indiánok már nagyon régen ismernek. No, és teljes életmódváltás.

– Húsz éven belül megduplázódik a világon a daganatos emberek száma – mondta Dávid Tamás. – Magyarországon a rák átvette az első helyet a vezető halálokok között. A mellrák esélye néhány évtized alatt például a tízszeresére nőtt. Megdöbbentő tények. A stressz, a mai életmódunk, a környezeti hatások, az étkezési szokásaink, a dohányzás, az alkohol mind hozzájárulnak ehhez.

rak_gyogyitas_david_tamas.jpg

Háborút vív a gyógyszermaffiával

– Azt tapasztalom, hogy Magyarországon az emberek egészségtudata tragikusan alacsony – folytatta Dávid Tamás. – Pedig a rákot meg lehetne előzni, csak ehhez szemléletváltásra és életmódváltásra van szükség. Már az óvodában el kellene kezdeni ennek a megismertetését. Mert bizonyos: kódolva van bennünk a hosszú élet, de ezt a modern életformákkal tönkretettük. Évről évre több embernek kell szembenéznie a szörnyű kórral, vállalva a műtétet, a sokszor fájdalmas és kellemetlen kezeléseket, a remény és a teljes elkeseredés közt vergődve.

Dávid Tamás szerint azonban mindenkinek joga van megtudni, hogyan tudja elkerülni a rákot, vagy felvenni ellene a harcot, megmenteni az életét, megismerni más utakat is. Ezért járja a világot, segít a betegeknek. Pedig ő is megjárta a poklot…

– Évtizedekkel ezelőtt rákban halt meg a feleségem – így Dávid Tamás. – Rengeteget szenvedett. Huszonkilenc kiló volt. Ez a tragédia is hozzájárult ahhoz, hogy a rák elleni harc megszállottjává váltam. Aztán a sors is segített ebben.

Sebészként a professzor kidolgozott ugyanis egy új operációs rendszert a csípőficamos betegek gyógyítására. Ennek révén jutott el Sao Paulóba, ahol az egész életét megváltoztatta egy találkozás. Egy férfi az unokáját vitte el hozzá, hogy gyógyítsa meg a professzor. Ez a férfi, mint kiderült, a yanomami indiánok sámánja volt, Katunka, aki hálából megismertette a professzort az indiánok ősi gyógyító növényeivel, amelyeket már évezredek óta fogyasztanak. Ezek a növények, azt mondja, a világ legerősebb immunerősítői, méregtelenítő, lúgosító hatásuk is van.

– Ennek is köszönhető, hogy náluk ismeretlenek a rákos és egyéb degeneratív betegségek, és az élettartamuk nagyon hosszú – tette hozzá a professzor. – Katunka most 106 éves, és remek egészségnek örvend. Az első látogatást azóta több mint húsz expedíció követte. Az indiánok fitoterápiás tudását felhasználva született meg a speciális teakeverék, amelynek összetétele titkos. Nem csodaszer, csak egy kis tégla a rák elleni küzdelem épületében. Az általunk kidolgozott terápiás módszer több elemből áll: a teakúra és teljes életmódváltás, speciális táplálkozási rendszer.

– Az eredmények pedig magukért beszélnek – mondta Dávid Tamás. – Tizenkét daganattípus ellen kiváló a hatása, 8-10 hónap után az áttétek szétestek. A betegek több mint kétharmadánál teljesen eltűnt a daganat, vagy jelentősen csökkent, és évekre, akár évtizedekre sikerült biztosítani a jó életminőséget. Van, aki tizenhét éve tünetmentes. Holott mint ő is, nagyon sokan akkor kerestek meg minket, amikor már mindenki lemondott róluk, heteik voltak hátra és meghalni küldték haza őket a kórházból. A világon már nagyon sok klinikán alkalmazzák ezt a módszert, nagyon jó gyógyulási eredményekkel.

És a nehezebb háború

Dávid Tamás nemcsak a gyilkos kórral vette fel a harcot. Azt mondja: talán még ennél is nehezebb háborút vív a gyógyszermaffiával.

– Vannak, akiknek a megelőzés az ellenség, mert az az érdekük, hogy minél több beteg ember legyen – hangsúlyozta Dávid Tamás. – A kemoterápia, a sugárkezelés ma a világ legnagyobb üzlete. Nagyobb, mint a drog vagy a fegyver. Ki merem mondani: könyörtelen maffia, amely eltapos mindenkit, aki új utakat keres. Sarlatánnak, csalónak kiáltják ki, tönkreteszik. Arról viszont nem beszélnek, hogy sokan nem a rákba, hanem éppen a kemoterápia és a sugárterápia szövődményeibe halnak bele.

Ennek ellenére a professzor azt mondja: helye van a rák elleni harcban a klinikai gyógymódoknak is. A sebészi beavatkozás az első lépés. Kemoterápia és sugárkezelés is szükséges lehet, de csak indokolt esetben, célzottan és egyénre szabottan. Emellett elengedhetetlen az általuk kidolgozott terápiás rendszer, amely immunerősítő hatása mellett még arra is jó, hogy a kemoterápia, sugárterápia hatékonyságát növeli, káros hatásait viszont csökkenti.

– A többit a szervezetre kell bízni – tette hozzá Dávid Tamás. – Merthogy mindenkiben ott van a gyógyulás kulcsa: nem a terápia a csoda, hanem maga az ember.

( Forrás: sonline.hu, 2010 )

Egy 2010-es RTL Klub televíziós interjú:

Ami azóta történt: A lébényi állatorvos, egy év börtönbüntetést kapott két évre felfüggesztve (2017. február). Dávid Tamás azt állította a pácienseknek, hogy rákkutató professzor, és nagydózisú intravénás C-vitaminnal kezelt daganatos betegeket. Állt az indoklásban.

Az alábbi interjú 2017. 02. 21.-én készült:

Sok tanulsága van ennek a történetnek is! De azt továbbra is leszögezhetjük, hogy legyen bár hivatalos rákkutató, vagy áll rákkutató valaki, a “megfelelő életmód” kifejezést mindkettő használja!….és ha mást nem is, de legalább ennyit biztosra vehetünk! Megfelelő életmód: egészséges táplálkozás, mértékletesség, mozgás, stressz kerülés, dohányzás, túlzott alkoholfogyasztás kerülése, rendszeres orvosi felügyelet, szűrővizsgálatok,…ha ezekre odafigyelünk, máris rendkívül sokat teszünk a rák elkerülése érdekében!

Hirdetés

Hirdetés betöltése..