Cékla és kefir segítségével egy hét alatt, akár 4-5 kilót fogyhatsz!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

A kefir és cékla az egyik legjobb fogyókúrás kombináció A hatékony páros segítségével könnyen, és egészségesen megszabadulhatunk a plusz kilóktól, és a felhalmozódott méreganyagoktól.

Ez a módszer azoknak ajánlott, akik már számos fogyókúrát kipróbáltak, és zsírégető torna is hatástalannak bizonyult. Ha valakinek elegendő kitartása van, akkor ez a módszer meghozza a kívánt hatást.

cats

A szigorú előírás szerint három napon keresztül csak céklát, és kefirt szabad fogyasztani. Naponta 0,5 kg céklát (a három nap alatt 1,5 kg céklát kell enni egyenletes eloszlásban), 1,5 liter zsírszegény kefirt, és minimum 1,5 liter vizet kell bejuttatni a szervezetbe. Ezenkívül semmi mást nem szabad enni. A megfelelő vízmennyiség elfogyasztása nagyon fontos, hiszen ez segít a méreganyagokat kitisztítani a szervezetből. A fenti mennyiséget 5-6 étkezésre kell osztani. Ha valaki nem rajong annyiért a cékla ízéért, akkor turmixolja össze a kefirrel, és így sokkal enyhébben fog érződni a cékla.

A negyedik napon beilleszthetünk az étrendbe 400 gramm főtt húst, vagy párolt halat, és néhány citrusfélét. Ha valakinek komolyabb baja van a máj- vagy az epeműködésével, vagy súlyosabb gyomorproblémákkal küzd, semmiképp ne fogjon neki ennek a diétának.

forrás: twice.hu

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...