Bárcsak korábban ismertem volna ezt a módszert! Így mosd a sötét ruhákat és soha nem kopik ki a színük!


Hirdetés


Aggódsz, hogy ha kimosod a kedvenc farmered, vagy a fekete kisestélyit, színét fogja veszteni? Ismerős ez az érzés, régen én is mindig ettől rettegtem. Azonban megismertem egy szuper trükköt, és azóta ruháim mindig megtartják a színüket.

 

1. Ha azt szeretnéd, hogy a fekete ruhák ne szürküljenek meg, a mosószerhez mindig adj egy kiskanál sót. Így biztosan örökre fekete marad a fekete.

2. Ha meg szeretnéd őrizni a fekete színű ruhák frissességét, élénkségét, tölts meg egy tálat meleg vízzel, és adj hozzá 2 evőkanál ecetet. Áztassuk 20 percig benne a fekete ruhákat, majd öblítés nélkül csavarjuk ki, és mossuk ki.

3. Töltsünk meg egy tálat meleg vízzel, majd adjunk hozzá őrölt kávét. Áztassuk a tálba a fekete ruhákat egy fél órára. Majd mossuk ki kézzel a ruhákat. Ezzel a módszerrel a fekete ruháink sokkal élénkebbek lesznek, és visszanyerik a természetes színüket.

7i8o

4. A sötét, fekete ruhákból szódabikarbóna segítségével könnyen eltávolíthatjuk az izzadtságfoltokat. Egy tálba öntsük forró vizet, adjunk hozzá 1 evőkanál szódabikarbónát, majd áztassuk a ruhákat benne 15 percig. Öblítsük ki a ezután a megszokott módon.

forrás: tudasfaja.com

Hirdetés


Hirdetés betöltése...

2 Comments on “Bárcsak korábban ismertem volna ezt a módszert! Így mosd a sötét ruhákat és soha nem kopik ki a színük!”

Comments are closed.