Balzsamecetet tölt a vízbe fövő tojásokhoz. 3 tipp, amit neked is ismerned kell!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Léteznek olyan egyszerű konyhai praktikák, melyeket, ha egyszer megtanulunk, megkönnyíthetjük életünket. Három érdekes trükköt mutatunk az alábbiakban.

1. Balzsamecet és tojásfőzés

A tojástartóból, ha kiveszünk két tojást, és megfőzzük, de csak másnap reggel szeretnénk őket megenni, visszatéve a tartóba, könnyen összekeverhetjük a nyers tojásokkal. Egy érdekes ötletet láthatunk a videóban. Amikor a víz felforrt, tegyük bele a tojásokat, majd töltsünk hozzá pár csepp balzsamecetet. Ez meg fogja színezni a tojások héját, így, ha visszatettük azokat a tojástartóba, akkor is meg tudjuk különböztetni a nyersektől.

2. Ásványvíz a hűtőben

Bizonyára tapasztaltuk már, ha több palackot akarunk egymásra rakni a hűtőszekrény polcán, azok szétgurulnak. Tegyünk két palackot egymás mellé, majd egy csíptetőt rögzítsünk a hűtőrácsra, a palack oldalánál. Ezután tehetjük rá a többi flakont, hiszen már nem fognak szétgurulni.

3. Így hűtsük le hamar az üdítőt

A dobozos üdítőt sokkal hamarabb le tudjuk hűteni, ha egy papírtörlőt bevizezünk, és körbetekerjük azzal a dobozt, majd így tesszük be a fagyasztóba. Pár perc, és le is van hűlve.

forrás

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...