Baba Vanga 2019-es jóslata, megrengetheti a világot! Az ismert jósnő szerint, ez fog történni!


Hirdetés


Egy nagyon érdekes, és reményteljes “jóslatra” találtunk 2019-re. A jóslatot Baba Vanga írásai közül fordították le, és azért ( is ) szentelünk több figyelmet neki, mert ebben az évben volt egy nagyon komoly áttörés a rákkutatással kapcsolatban, amiről mi is írtunk több cikkben is:

Friss bejelentés érkezett a Stanford Egyetem kutatóitól! Ilyen közel még sosem voltak kutatók ahhoz, hogy megtalálják a rák ellenszerét!

RENDKÍVÜLI HÍRT JELENTETT BE A STANFORD EGYETEM ONKOLÓGIAI PROFESSZORA!!! MEGTALÁLHATTÁK A RÁK ELLENSZERÉT!!!!

Továbbra is rendkívül ígéretesek az év elején bejelentett rák elleni ellenszerrel kapcsolatos kutatások!

Nos az ismert jósnő, 2019-re jósolta meg, hogy a rák gyógyítható lesz! A világot megrázza majd a gyógymód megtalálása, erről pontosabban így fogalmazott:

„Eljön a nap, amikor a rákot „vasláncokba” tudjuk zárni” .

A tudósok valóban megerősítették és egységes véleményen vannak abban, hogy a rákellenes gyógyszernek, többek között vasat, biztosan kell majd tartalmaznia!  Mi nagyon bizakodóak vagyunk, a fentebb említett kutatás az utóbbi évek legsikeresebb kutatásának számít, és ez év ( 2018 ) végén kezdődnek az emberkísérletek is, szóval ha a “jóslat” igaz lesz, a kutatók is sikerrel járnak, akár reális is lehet a 2019-es bejelentés! Reméljük így lesz!

Szerző: diabetika.hu

Hirdetés


Hirdetés betöltése...