Áztasd naponta ebben a lábad és rövid időn belül megszabadulhatsz az ízületi gyulladásoktól!


Hirdetés


Bármikor is törjön rá az emberre az ízületi gyulladások okoztat fájdalom, megáll az élet, hiszen sokszor szinte mozogni sem lehet, így a mindennapi teendők elintézésében is hátráltat ez az alattomos betegség, a munkavégzésről meg jobb nem is beszélni.

 

Az orvosok által alkalmazott kezelési módszerek nem mindig válni be. A hatás érdekében például életmód és étrendbeli változtatásokra is szükség van. Na és persze almaecetre. Az almaecet egy természetes és egészséges készítmény, így próbáljuk felvenni a harcot ezzel, és hanyagoljuk az gyógyszeripar által előállított, ízületi gyulladások ellen bevethető káros kémiai gyógyszereket.

almaecet

A legjobb módja, hogy enyhítsünk az ízületi fájdalmainkon, ha almaecetes fürdőt veszünk, vagy beáztatjuk a sajgó végtagjainkat. Egy bögre almaecetet keverjünk el 6 bögre meleg vízzel, ebbe tegyük bele a lábainkat, kezeinket. Ha a nyakunkat támadta meg a betegség, egy sálat itassunk át az ecetes keverékkel, és azzal kötözzük be. Egy másik, szintén hatékony megoldás, ha két evőkanál almaecetet összekeverünk 1 evőkanál olíva-, vagy kókuszolajjal. Ezzel a készítménnyel kell rendszeresen bekenni a fájós területeket.

Az almaecetet belsőleg is lehet használni: 3 evőkanálnyit kell összekeverni 200 ml vízzel, vagy gyümölcslével, és azt kell étkezések előtt, naponta háromszor meginni. És ezzel párhuzamosan a külső fürdetést is érdemes alkalmazni, hogy még gyorsabban megszűnjenek a kínzó tünetek.

Az almaecet azért hatékony, mert nagyon erős antioxidáns, amely segít megtisztítani a szervezetet a sok méreganyagtól, így nem kellene hiányozzon egyetlen egy háziasszony konyhájából sem.

forrás

Hirdetés


Hirdetés betöltése...