Azt állította a youtuber, hogy kigyógyult a rákból „rákgyilkos szuperitalának” köszönhetően… halálát a napokban jelentették be :(


Hirdetés


Maria Lopez Texasban élt, és még 2016-ban  rakott fel több videót YouTube-csatornájára, amiben azt állította, a vegán életvitel, isten, valamint egy csodaital segítségével kigyógyult a rákból. Liz Johnsonnal, unokahúgával együtt készített videókban kijelentették: alig három hónap alatt meggyógyult. Nem csak a rákból, de a leszbikusságából is.

Johnson azonban vasárnap bejelentette, hogy Lopez decemberben elhunyt. A halál oka, a korábban diagnosztizált rák…  Az unokahúg szerint, azonban ennek nincsen semmi köze az általuk korábban hirdetett diétának. Szerinte Lopez pont azért halt meg, mert amikor újra kiújult betegsége, abbahagyta az „egészséges” diétáját, és radio- és kemoterápiára kezdett el járni.

Az unokahúg állítása szerint Lopez halálát az okozta, hogy nem tartotta be a diétáját, és spirituális életét sem vette olyan komolyan, mint addig. Korábban azt állították, hogy mindössze 90 nap alatt teljesen felgyógyult a mellrákból, amikor 2015 októberében elkezdte a vegán diétát, és a nyers zöldségekből és gyümölcsökből készített ivólevek ivását. Egyik receptjét meg is osztották a YouTube-csatornájukon. A lének a „rákgyilkos” becenevet adták.

A rák azonban újra visszatért, és Lopez radioterápiára és kemoterápiára kezdett el járni. Úgy tűnik, későn. És úgy tűnik, felismerte, hogy a veganizmus és az ivólevelek mégsem gyógyítják meg a rákot. Megkérte ugyanis unokahúgától, hogy törölje le a YouTube-ról közös videóikat. A nő azonban erre nem volt hajlandó, és közölte, továbbra is hisz az alternatív gyógymódban, ami szerinte több embert is meggyógyított.

FIGYELEM! Az alternatív gyógymódok önmagukban nem alkalmasak betegségek gyógyítására, a megelőzésben, kiegészítő kezelésekben, közérzet javításban azonban segíthetnek, de nem helyettesítik az orvosi kezelést! Fontos, hogy ezzel ön is tisztában legyen!!

Hirdetés


Hirdetés betöltése...