Azonosítatlan objektumok csapódottak be Kazahsztán területén!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Helyi idő szerint csütörtök éjszaka, ismeretlen fényforrások tűntek fel a kazahsztáni Bosztangyik közelében, amik egy ideig csak az eget világították meg, majd a falutól nem messze becsapódtak. – számol be a Mirror

Mikor a különös gömbök földet értek, felrobbantak, megrezegtetve a közeli házakat és lángba borítva a sztyeppét. A becsapódás helyszínen a növényzet mintegy 100 hektáron égett le. Rövid időre, a helyi mobilkommunikáció is megszakadt!  A közeli falu lakói, miután a helyszínre siettek, és eloltották a tüzet, egy furcsa,  3 méter átmérőjű, ezüst színű, szeleppel ellátott tárgyat találtak. Nem messze az első objektumtól, egy másik kisebb méretű, hasonló kinézetű szerkezetet is előkerült.

A tárgyak feltételezhetően, mikor  a légkörbe értek, megolvadtak, de nem égtek el teljesen, ezért érték el a földet. A közeli Karaszu lakói arról számoltak be, hogy az ütközés előtt a nagyobb objektum erős fényjelenség kíséretében körbe-körbe pörgött. A sosem látott fényhatások, hangok, furcsa mozgás és röppálya miatt, az eset természetesen azonnal az UFO hívők aktuális “célpontja” lett! A szakértők szerint azonban feltételezhető, hogy az objektumok úgynevezett űrszemetek, és egy műholdról vagy egy űrszondáról váltak le, és az sem kizárható, hogy a tárgyak egy közelmúltban felbocsátott orosz rakéta maradványai. Mindenesetre a A Roszkoszmosz ( Orosz Szövetségi Űrügynökség ) egyelőre nem kommentálta az esetet.

Mivel hivatalos jelentés még nincs, így egyenlőre az UFO hívőknek kedvez a hír, mivel jelenleg 2 azonosítatlan, mesterséges ( nem meteorit ) objektum földbe csapódásáról beszélhetünk!  Szóval ha te is UFO hívő vagy, most újra felcsillant a “remény”… legalábbis addig, amíg “tisztázzák” az esetet a hatóságok!

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...