Az egyik legfontosabb népi orvosság 10 csodálatos hatása


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

1. Elősegíti a magzat testsúlyának növekedését az anyaméhben. Kivéve persze, ha mindig nagy súllyal születő babák fordultak elő a családban, a gyermeket váró kismamáknak érdemes kipróbálniuk a fokhagymát.

2. Erősíti az immunrendszert, valamint segít felvenni a harcot légúti fertőzések, köhögés és az orrdugulás ellen. Télen az összezúzott fokhagyma és méz keveréke köhögéscsillapító és nyákoldó lehet. Ha ezt a hatást még erősíteni szeretnénk, adjunk hozzájuk egy kis gyömbért is.

3. Nagy mennyiségben tartalmaz jódot, ezért pajzsmirigy túlműködés esetén nagyon hatékony.

4. Nagy mennyiségű C-vitamint is tartalmaz.

5. Kezeli az impotenciát. Viagra helyett próbáljon néhány hónapig fokhagymát fogyasztani!

6. A szív-és érrendszeri betegségekre is kiváló. Az LDL-koleszterin a fokhagyma ellensége, kisöpri az erek falát. Tanulmányok kimutatták, hogy szívbetegségekre csodálatos pozitív hatásai vannak.

7. Gombás és bakteriális hüvelyi fertőzések egy pillanat alatt eltűnnek fokhagymával kezelve a területet! A benne lévő allicin, amely egy kénes vegyület, természetes antibiotikum.

8. Nagyszerű forrása a B6-vitaminnak is, amely szükséges az egészséges immunrendszerhez és az új sejtek hatékony növekedéséhez. A B6-vitamin jó hangulatváltozások ellen is!

9.  A fokhagyma segíthet többféle rák megelőzésében. Húgyhólyagrák, prosztatarák, mellrák, vastagbélrák és gyomorrák esetén már kimutatták, hogy a tumorok csökkentek, amennyiben a beteg fokhagymát fogyasztott. Egyébként mágáról a B6-vitaminról is bebizonyosították már, hogy megöli a rákos sejteket.

10. A fokhagyma szabályozza a vércukor szintet, mert fokozza az inzulin szintjét a vérben. Ez nagy segítséget nyújthat a cukorbetegségben szenvedőknek.

 

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...