Asztrológiai előrejelzés 2019 február: elképesztően mozgalmas hónapnak nézünk elébe


Hirdetés


Sok nyugalomra nem számíthatunk idén februárban, hiszen mozgalmas hónap elé nézünk, amikor úgy érezhetjük magunkat, hogy képtelenek vagyunk lépést tartani az eseményekkel, és féktelenül száguldozunk az élet autópályáján. Számos meglepetésben lehet részünk, olyan helyzetekben találhatjuk magunkat, amire sosem számítottunk volna. Éppen ezért idén februárban minden eshetőségre készítsünk B, vagy akár C-tervet.

A bolygók dinamikus mozgása hatással lesz az életünkre, a közérzetünkre, az érzelmeinkre, így nem mindig tudjuk majd kontrollálni magunkat. Ennek ellenére meg kell próbálnunk türelmesnek maradni, és a jóindulatról se feledkezzünk meg.

Február 4-én este, Újhold alakul ki a Vízöntő jegyében. Ezt az időszakot a Vízöntőknek a lehető leghatékonyabb módon ki kell használniuk, mert olyan pozitív energiákban részesülhetnek, amelyek lerántják a leplet a spirituális titkokról, így az illető jegy szülöttei jobban megismerhetik önmagukat, és rájöhetnek az Univerzum által küldött üzenetek jelentéseire is. A fejlődéshez célokra lesz szükségünk, ezért most februárban szedjük össze az ötleteinket, és törekedjünk arra, hogy jó döntéseket hozzunk, amelyek meghatározhatják a jövőnket.

A Nyilas jegyben születettek továbbra is élvezhetik a Jupiter és a Vénusz jelenlétét, igaz ez utóbbi bolygó csak 4 napig fog az említett jegyben tartózkodni, ugyanis a Vénusz a Bak jegyébe fog átlépni, csatlakozva a Szaturnuszhoz és a Plútóhoz. Ennek hatására bizonyos helyzetekben merevebben fogunk ragaszkodni az elképzeléseinkhez.

A Merkúr a Nappal és a Fekete holddal együtt a Vízöntő jegyében fog tartózkodni február 10-tig, arra ösztönözve, hogy figyeljünk oda a jövőnk alakulására, és tegyünk meg mindent azért, hogy rátaláljunk a saját utunkra, a vágyaink beteljesülésére, de figyeljünk oda az egészségünk alakulására is. 10-e után a Merkúr a Halak jegyébe lép, így felerősödhet bennünk az igazságra való törekvés, vagy az, hogy megtudjuk bizonyos dolgokkal kapcsolatban az igazat.

A Kos is hatással lehet február 14-ig az életünkre, fellázadhatunk bizonyos intézkedésekkel szemben, mert nem fogunk engedni az elnyomásnak, vagy a jogaink megnyirbálásának.

Február 19-ig a Nap a Vízöntő jegyében fog tartózkodni, ami után áttér a Halak jegyébe, ezzel pedig felerősíti a természethez fűződő szoros viszonyunkat.

Februárban a következő időszakokban kell óvatosan, elővigyázatosan élni: 1–10. között, 19–21. között, valamint 26-án és 27-én.

forrás: filantropikum.com

Hirdetés


Hirdetés betöltése...