ÁLLÍTSD MEG AZ ÖREGEDÉST MA! TÖRÖLJ LE 10 ÉVET AZ ARCODRÓL!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

7 olyan otthoni praktikát ajánlunk, melyek segítségével kisimíthatod a ráncaidat!

1. Aludj a hátadon!

A szakértők szerint jobb, ha odafigyelsz, milyen pózban alszol: ha éjszaka a hasadon fekszel, a homlokodat, ha az oldaladon, akkor a nyakadat és az álladat fenyegetik a ráncok. Arany középutat ajánlunk: aludj a hátadon!

2. Egyél halat!

Azt, hogy a rendszeres halfogyasztás egészséges, eddig is tudtuk. A kutatók azonban állítják, az omega 3 zsírsavban gazdag étrend nemcsak a koleszterinszintünkre van jó hatással, de a ráncok számát is csökkentheti!

3. Hordj szemüveget!

Romlik a látásod? Ha sima bőrre vágysz, hagyd abba a hunyorgást, hiszen az növeli a szem körüli ráncok kialakulását! Készíttess inkább személyre szabott szemüveget, és ne fáraszd tovább a szemizmaidat!

4. AHA-savat és C-vitamint minden bőrnek!

A gyümölcsökben található AHA-sav növeli a bőr kollagéntermelését, így simává és élettel telivé teszi a bőrödet. Ha legközelebb arcápolót választasz, figyelj rá, hogy az összetevőknél a gyümölcssav is szerepeljen.

5. Kakaózz, ne kávézz!

A kakaóban olyan értékes flavonoidok találhatóak, melyek megvédenek a ráncosodástól. Próbáld ki, hogy mostantól minden második kávédat lecseréled inkább egy bögre kakaóra!

6. Ne mosd az arcod se túl gyakran, se túl erősen!

Tévhit, hogy a gyakori arcmosás használ a bőrödnek! Ha túl erősen vagy túl gyakran dörzsölöd az arcodat, csak lemosod róla azt a védőréteget, ami megvédhetné a korai ráncoktól.

7. Tedd le a cigit!

A dohányzás egyik mellékhatása a bőr drasztikus nedvességcsökkenése és ennek következtében a fokozott ráncosodás! Ha sima bőrre vágysz, próbálj meg leszokni erről a káros szenvedélyről!

forrás

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...