AKAROD TUDNI MI “A VALÓDI ARCOD” ? EBBŐL A TESZTBŐL MEGTUDHATOD!Hirdetés betöltése…

Az alábbi teszt mindössze négy lépésből áll, amihez semmi másra nem lesz szükségünk, mint gesztikulációra, néhány kéztartásra egy tollra, és egy darab papírra. A teszt végén nem egy általános jellemzést olvashatunk, hanem annál sokkal többet: a valódi “arcunkat” ismerhetjük meg.

Kövesd az alább leírt utasításokat, hogy megkapd a teszt végeredményét, majd a részletes elemzést!

1. lépés:

Kulcsold össze a kezeidet, mintha imádkoznál! Most nézz a kezedre és ha a jobb kezed hüvelykujja van felül, akkor írj le egy R betűt, ha a bal kezed hüvelykujja van felül, akkor írj L betűt a papírra.

2. lépés

Szúrj ki magadnak egy pontot a közeledben, és az egyik szemed csukd be. A nyitott szemeddel és a mutatóujjaddal képzeletben érintsd meg azt a pontot. Ha a bal szemed csuktad be, írj L betűt, ha a jobb szemed csuktad be, írj R betűt.

3. lépés

Tedd keresztbe a karjaidat, mint amikor várakozol valakire, vagy türelmetlenkedsz. Ha a bal karod van felül, írj L betűt, ha a jobb karod, írj R betűt.

4. lépés

Tapsolj egy párat! Figyeld meg melyik kezed aktívabb, mivel tapsolás közben az egyik kezünk nagyobb mozdulatokat tesz! Ha a bal kezed az, írj L betűt, ha a jobb kezed az, akkor írj R betűt.

szemelyiseg-fb-jpg-1200x630_q85_crop-center_upscale

Íme a teszt értékelése! Nézd meg, milyen összetételben írtad le a betűket!

RRRR – Te egy konzervatív ember vagy, aki ezt sokszor önmagának sem ismeri be. Gyűlölöd a veszekedést, sok esetben mégis te provokálod ki azt.

RRRL – Sokat tétovázol, emiatt sok lehetőséget elszalasztasz az életedben. Nem kellene másokban keresned a hibát, mert ahogyan mások sem, úgy te sem vagy tökéletes!

RRLR – Kommunikatív személy vagy, aki határozott személyiséggel, jó humorral és kiváló művészi érzékkel rendelkezik. Itt lenne az ideje ezeket a képességeket végre kamatoztatnod, mert hamar elröpülnek az évek!

RRLL -Ritka kombináció. Az előzőhöz hasonló tulajdonságok jellemzőek rád, annyi különbséggel, hogy dinamikusabb vagy és nincs szükséged külső segítségre, hogy elérd a céljaid!

RLRR -Az értelem és a szerénység keveredik benned, toleráns személy vagy, aki nem viselkedik durván másokkal szemben. Nehezedre esik viszont, ha nem éred el a céljaid, emiatt hajlamos vagy irigykedni másokra.

RLRL – Soha nem cselekszel és mindig elvárod, hogy valaki más meghozza helyetted az élet nagy dolgait. Egyet viszont elfelejtesz: mindenki a saját életét éli!

LRRR -Nem vagy eléggé kitartó ahhoz, hogy elérd a céljaid, inkább másokra támaszkodsz és hagyatkozol. A munka gyümölcsét viszont nem osztod meg senkivel.

LRRL – Túlságosan ragaszkodó típus vagy, aki kissé naiv és könnyen megvezethető. Amíg nem változtatsz ezen ne lepődj meg rajta, ha sokan kihasználnak az életben!

forrás

Így taníthatod meg az agyad arra, hogy 1 perc alatt elaludj este
Akarnál 10 évvel tovább élni?Hirdetés
Hirdetés betöltése...
Hirdetés

Válassz egy képet és megmondjuk milyen személy... Az alábbi teszt hosszú évek kutatómunkáján alapul. Nincs más dolgunk, mint választani egy képet az alábbiak közül, és elolvasni a hozzá tartozó személyiségleírást. Válassz egy képet, majd olvasd el a számozott résznek megfelelő leírást Ha az 1-es számot választotta:...
Válassz egy figurát, és tudd meg, ki is vagy va... 1. Válassz egy figurát! Habozás nélkül feltudnád sorolni a személyiséged legjobb tulajdonságait? Vagy úgy gondolod, egy ilyened sincs? Szeretnénk meggyőzni ennek az ellentétjéről ezzel az egyedi pszichológiai teszttel! Nem kell mást tenned, mint ránézni a képre, és kiválasztan...
TUDD MEG, MIT ÁRUL EL RÓLAD A VILÁG EGYIK LEGR... Ez a pofonegyszerű, mégis sokat mondó személyiségteszt nyomtatásban először 1888-ban jelent meg, tehát már több száz éve segít választ adni néhány fontos kérdésre Mit látsz a képen? Idős nénit vagy fiatal lányt? 1. Fiatal lány: A fiatal lány hátrafelé fordulva...
Tojás személyiség teszt! Nézd meg, milyen embe... Nagy önismereti teszt – amilyen a tojásod, olyan vagy te is! Nézd meg a tojásokat, és rögtön válaszd ki, melyik tetszik leginkább. Ne gondolkozz sokáig, csak válassz, és megtudhatod, mit mond el rólad döntésed. 1. Te boldog és rendíthetetlen, érzékeny és megértő...
Termékteszt: Gyerekfogkrémek Természetesnek gondoljuk, hogy a gyerekeknek készült kozmetikumok különös gondossággal, válogatott alapanyagokból készülnek, és sokkal tisztábbak, mint a felnőtteknek szánt termékek. Gyerekfogkrém-tesztünkből kiderül, mennyire igaz ez a megállapítás. 12 különféle (...
Te hogy szorítod ökölbe a kezed? Ezt árulja el... Az alábbi személyiségteszt egy nagyon érdekes oldalát mutatja be jellemvonásunknak, pontosabban a rejtett, kevésbé ismert tulajdonságainkat ismerhetjük meg. Nem kell mást tenned az elemzéshez, mint ökölbe szorítani a megszokott módon a kezed és elolvasni az ahhoz megfelelő leír...
Személyiségteszt! Válassz egy szemet, és nézd... Egy szem nagyon összetett, szép és érdekes. A szem szimbolizálja a tisztaságot, a fókuszt és a célt. Az alábbi szemek közül amelyikhez vonzódsz, egy kicsit feltár a személyiségedből. Válaszd ki azt a szemet, amelyik a legjobban tetszik, hogy többet megtudj magadról.   Ez...
Számtalan életet menthet meg egy iskolás fiú t... A jelenleg 16 éves Jack Andrakát 13 éves korában kezdte el foglalkoztatni a hasnyálmirigyrák azt követően, hogy nagybátyja ebben a betegségben hunyt el. A fiút megdöbbentették a statisztikai adatok: a rákos betegséget az esetek 85 százalékában későn mutatják ki, ekkor a túlél...

Facebook hozzászólás