AKAROD TUDNI MI “A VALÓDI ARCOD” ? EBBŐL A TESZTBŐL MEGTUDHATOD!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Az alábbi teszt mindössze négy lépésből áll, amihez semmi másra nem lesz szükségünk, mint gesztikulációra, néhány kéztartásra egy tollra, és egy darab papírra. A teszt végén nem egy általános jellemzést olvashatunk, hanem annál sokkal többet: a valódi “arcunkat” ismerhetjük meg.

Kövesd az alább leírt utasításokat, hogy megkapd a teszt végeredményét, majd a részletes elemzést!

1. lépés:

Kulcsold össze a kezeidet, mintha imádkoznál! Most nézz a kezedre és ha a jobb kezed hüvelykujja van felül, akkor írj le egy R betűt, ha a bal kezed hüvelykujja van felül, akkor írj L betűt a papírra.

2. lépés

Szúrj ki magadnak egy pontot a közeledben, és az egyik szemed csukd be. A nyitott szemeddel és a mutatóujjaddal képzeletben érintsd meg azt a pontot. Ha a bal szemed csuktad be, írj L betűt, ha a jobb szemed csuktad be, írj R betűt.

3. lépés

Tedd keresztbe a karjaidat, mint amikor várakozol valakire, vagy türelmetlenkedsz. Ha a bal karod van felül, írj L betűt, ha a jobb karod, írj R betűt.

4. lépés

Tapsolj egy párat! Figyeld meg melyik kezed aktívabb, mivel tapsolás közben az egyik kezünk nagyobb mozdulatokat tesz! Ha a bal kezed az, írj L betűt, ha a jobb kezed az, akkor írj R betűt.

szemelyiseg-fb-jpg-1200x630_q85_crop-center_upscale

Íme a teszt értékelése! Nézd meg, milyen összetételben írtad le a betűket!

RRRR – Te egy konzervatív ember vagy, aki ezt sokszor önmagának sem ismeri be. Gyűlölöd a veszekedést, sok esetben mégis te provokálod ki azt.

RRRL – Sokat tétovázol, emiatt sok lehetőséget elszalasztasz az életedben. Nem kellene másokban keresned a hibát, mert ahogyan mások sem, úgy te sem vagy tökéletes!

RRLR – Kommunikatív személy vagy, aki határozott személyiséggel, jó humorral és kiváló művészi érzékkel rendelkezik. Itt lenne az ideje ezeket a képességeket végre kamatoztatnod, mert hamar elröpülnek az évek!

RRLL -Ritka kombináció. Az előzőhöz hasonló tulajdonságok jellemzőek rád, annyi különbséggel, hogy dinamikusabb vagy és nincs szükséged külső segítségre, hogy elérd a céljaid!

RLRR -Az értelem és a szerénység keveredik benned, toleráns személy vagy, aki nem viselkedik durván másokkal szemben. Nehezedre esik viszont, ha nem éred el a céljaid, emiatt hajlamos vagy irigykedni másokra.

RLRL – Soha nem cselekszel és mindig elvárod, hogy valaki más meghozza helyetted az élet nagy dolgait. Egyet viszont elfelejtesz: mindenki a saját életét éli!

LRRR -Nem vagy eléggé kitartó ahhoz, hogy elérd a céljaid, inkább másokra támaszkodsz és hagyatkozol. A munka gyümölcsét viszont nem osztod meg senkivel.

LRRL – Túlságosan ragaszkodó típus vagy, aki kissé naiv és könnyen megvezethető. Amíg nem változtatsz ezen ne lepődj meg rajta, ha sokan kihasználnak az életben!

forrás

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...