A tenyérvonalak elárulják, hogy milyen lesz a szerelmi életed és a házasságod! Olvasd el, ha kíváncsi vagy rá


Hirdetés


Még most is sokan keresnek fel jósokat, hogy kiderítsék azt, mire is számíthatnak a jövőben. A nők inkább kíváncsibbak, és többségükben őket érdekli az is, hogy szerencséjük lesz-e, vagy sem a szerelemben, párkapcsolatban.

kez-jelek

Most jó hírünk van neked. Tenyérjós segítsége nélkül magunk is ki tudjuk olvasni a vonalak mentén, hogy az elkövetkezendőkben mi várható a szerelmi életünkben, hogyan alakul a jövőnk ezen a téren.

Ha magunk felé fordítjuk a tenyerünket, az ujjak alatt húzódó első vonalat kell megfigyelni, amit a házasság vonalának is hívnak. Tegyük egymás mellé a két tenyerünket, és nézzük meg, hogy ezek a vonalak miként helyezkednek el.

Három kategória van:

1. Ha teljesen egy vonalat alkotnak

Ez arra enged következtetni, hogy csodás szerelmi életre számíthatsz. Sok öröm, boldogság ér majd a párkapcsolatodban, házasságodban. Ami a jellemvonásaidat illeti: kissé érzékeny és érzéki vagy, aki józanul gondolkozik, de nem szereti a hirtelen változásokat.

2. Ha a jobb tenyéren lévő vonal magasabb

Ezek az emberek hajlamosak idősebb párt választani maguknak. Nem érdekli őket, hogy mások mit gondolnak, fittyet hánynak a társadalmi normákra, csak a saját vágyukat, boldogságukat tartják szem előtt.

3. Ha a bal tenyéren lévő vonal magasabb

Ezek az emberek szeretik a kihívásokat, és ilyenek a szerelemben is: szenvedélyesek, hevesek, kissé agresszívek. Ebbe a kategóriában a jó csajok és a menő srácok szoktak tartozni. Hajlamosak például külföldi diákokkal ismerkedni, férjhez menni hozzájuk, feleségül venni őket. Szóval hajlamosak az agresszióra, kalandvágyók és mindig valami szokatlan dologgal rukkolnak elő.

forrás

Hirdetés


Hirdetés betöltése...