A sztárok titkos itala, amitől olvad a narancsbőr és a zsír


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Mindenki szeretné tudni már hosszú évek óta hogy Egy-Egy sztár hogyan dob le villámgyorsan kilókat úgy, hogy nem marad narancsbőrös. Meg van a kérdésre a válasz, ugyanis egy olyan turmixot fogyasztanaktöbben, amelynek receptjét most elárulták.

Nap, mint nap hihetetlen mennyiségű savas melléktermékkel kell szervezetünknek megküzdenie. Egy részétől a kiválasztó szerveken Keresztül megszabadul, a felesleget pedig lepakolja a kötőszöveti állományban és különböző szervekben.

A női szervezet arra állt rá, hogy a havi vérzés folyamán természetes úton válassza ki a felgyülemlő savakat. A Köztes időben a vérben, a nyirokban, a szövetfolyadékban és méhlepényben raktározza el ezeket a savakat, amíg a mennyiségük meg nem halad egy bizonyos mértéket.

Ha megtelnek ezek a tárolók a savas mérgek semlegesítéséhez ásványi anyagokra van szüksége, ha a táplálékaink Nem tartalmazzák ezeket a tápanyagokat, akkor a szervezettől (pl. csontokból) Kell kivonnia. Ezek a semlegesített méreganyagok elraktározódnak a csípőn, combon, felkaron, ahonnan bármikor újra fel lehet oldani és ki Lehet választani őket. Az Ily módon elsalakosodott szövetek okozta látható végeredmény a közismert cellulitisz.

A cellulitisz  csak akkor alakul ki, ha már megteltek a vérben, a nyirokban ÉS A szövetfolyadékban levő átmeneti “parkolók”. Elősegíti a narancsbőr kialakulását, Az hogy kevés tiszta Vizet fogyasztunk, Így túl kicsi a testünkben levő folyadékmennyiség.

Ime a sztárok titkos itala, amitől olvad a zsír és A narancsbőr:

Hozzávalók:

  • 1 Nagy grapefruit
  • 2 narancs
  • 1/4 citrom
  • gyömbér (Egy Közepes méretű darab)

Minden hozzávalót tisztítsunk meg és turmixoljuk össze, Majd tegyük a hűtőbe. Minden nap éhgyomorra és minden étkezés előtt igyunk 1-2 dl-t a turmixból, a kellemetlen felesleg pedig nagyon hamar “elolvad”!

Szerző: tudasfaja.com

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...