A SÚLYOS BETEG PAP AZT ÁLLÍTJA, HOGY A MENNYORSZÁGBAN JÁRT


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Padre Márlon, a brazil keresztény fiatalok nagy példaképe, aki májusban majdnem meghalt, de végül az orvosok megmentették az életét.  Azóta egy speciális, lélegeztetést segítő maszkban látja el missziós feladatait.

Padre Márlon Múcio Brazíliában, Sao Paulo városában szolgál. A római katolikus pap felszentelése óta a fiatalok nagy példaképe, nem véletlen, hogy a Facebookon lévő oldalát 55 ezren követik, videóinak gyakran százezres nézettsége van. Az utóbbi időszakban azonban egy súlyos betegség  miatt egy speciális maszkot kell viselnie, amely a mozgásában is gyakran akadályozza. Márlon atya kedvét azonban ez egyáltalán nem szegte, ugyanolyan lelkesedéssel hirdeti az örömhírt:

A brazil pap fantasztikus türelemmel és megértéssel viseli a betegségét, ahogy az egy nemrégiben elmondott prédikációjából is kiderül:

“Milyen volt a 2017-es évetek? Az enyém, ha nem feltétlenül a legjobb, de mindenképp életem egyik legjobb éve volt. Ez az év tele volt kihívásokkal, harcokkal, és hódításokkal. Testvéreim, ez volt az az év, amikor a mennyben voltam. Május 27-én, amikor kórházba kerültem, abban a kegyelemben részesültem, hogy ott álltam a mennyország kapujában…. De sokan imádkoztatok értem, ezért visszatértem. Dicsőség Istennek!

a cikk folytatását itt tudja elolvasni: 777blog.hu

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...