A puffadás valódi oka, amit senki nem ismer és egy szuper recept, amivel azonnal megszüntethető!Hirdetés betöltése…

A puffadás olyan kellemetlen jelenség, mellyel mindenki találkozott már, a legtöbbeknek rendszeresen visszatérő probléma. És bár rengeteg embernek jelent napi szintű, komoly diszkomforttal járó problémát, általában mégsem gondolnak bele, mi okozhatja, vagy hogyan lehetne a puffadást megszüntetni.

A legtöbb esetben a megoldás rendkívül egyszerű, hiszen sokszor nem más okozza a puffadást, mint az, hogy bizonyos rossz szokásoknak köszönhetően túl sok levegőt nyel. Ilyen lehet például a türelmetlen, kapkodó evés, vagy éppen a rágózás. Puffadáshoz vezethet az is, ha nagyobb mennyiségű szénsavas italt, üdítőt fogyasztunk, de természetesen a dohányzás is.

Az emberek kétharmadának gyomra és bélrendszere tartalmaz egy baktériumot, ami a puffadásért, és más gyomorproblémákért is felelős.

Ismerős H. pylori, vagy Helicobacter pylori? Ha még nem hallottál róla, nem a te hibád. Ez a baktérium egy tünetmentes kórokozó, nehéz azonosítani megfelelő vizsgálat nélkül.

Jelek

A böfögés, puffadás, gyomorégés, nyelőcsövi reflux, székrekedés, hasmenés, haspuffadás és a felső és középső gyomortáji fájdalom jelzi jelenlétét.

Teendő

Készítsd el ezt az italt, és idd meg, ha meg akarsz szabadulni tőle.

a puffadás valódi oka

Hozzávalók:

  • 1 citrom
  • 1 uborka
  • 1 evőkanál reszelt gyömbér
  • 1 evőkanál aloe vera juice
  • Egy csomó koriander vagy petrezselyem
  • ½ pohár víz

Elkészítés:

Keverd össze az összetevőket, és már ihatod is!

Ha sok vizet iszol mellé a nap folyamán, akkor nemcsak fertőtleníti az emésztőrendszert, elmulasztja a felfúvódást, de fogyaszt is.

forrás: tudasfaja.com

Ne költsünk pénzt a vérnyomás csökkentőkre! Ez a keverék a koleszterinszintet is rendbe hozza!
Olyan vagy, ahogyan beszélsz! Rád melyik jellemvonás igaz?Hirdetés
Hirdetés betöltése...
Hirdetés

Azt gondolod kövér vagy? Tévedsz, ha csak a has... A lapos has minden fogyni vágyó álma, ezért ha a has puffadtabb, duzzadtabb, akkor nem az elhízás áll a háttérben. Az alábbiakban megtudhatod mi okozza a has nagyobb méretét és mit tehetsz ellene!     Szénhidrátok Ha a hasad a kelleténél nagyobb és nem érted az...
A hasi puffadás megszüntetésének otthoni gyóg... Érezte már, hogy hasa mintha bármelyik pillanatban felrobbanhatna? A legtöbb esetben nem tesz semmit ellene, csak vár és reménykedik, hogy hamarosan elmúlik. Nem kell többet várnia, inkább próbálja ki a következő hatékony gyógymódokat a puffadás megszüntetésére. Víz ...
A gluténérzékenységről egyszerűen   Iskolás koromban volt egy fiú az osztályunkban, akinek az anyukája mindig otthon sütött kenyeret. Ez akkor nekem nagyon furcsa volt, nem tudtam, miért nem ehet olyan kenyeret, mint mások. Azt mondták, hogy lisztérzékeny. Azóta persze ez a betegség is jóval ismertebbé vált...

Facebook hozzászólás