A peszticidektől való megszabadulás 7 módja


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

 

Rovarírtószerek már szinte mindenhol vannak. Az élelmiszerben, vízben és a levegőben. Különböző módokon ezek a méreganyagok utat találnak testünkbe. Lehet vásárolni vagy termelni bio élelmiszereket, vízszűrőt használni, de ezeknek a modern vegyi anyagoknak napi rendszerességgel mindenki ki van téve. A legfontosabb a peszticideknek való kitettség minimalizálására a méregtelenítés.

Hogyan lehet méregtelenítéssel megszabadulni a rovarírtószerektől? Íme 7 tipp a méregtelenítésre.

1. Bogáncs

A máriatövis, népies nevén őszbogáncs vagy szamárkóró (Silybum marianum) az őszirózsafélék családjába tartozó növényfaj, és gyógyitás terén már évtizedes hirnévre tett szert. Elsősorban májregeneráló csodaszernek tekintik, nagyszerű módja a mérgező vegyi anyagoktól való megszabadulásnak.

2. Szauna és fürdő

Az izzadás a méregtelenítés nagyszerű módszere. Ezt a természetes eliminációs folyamatot detox fürdőkkel és szauna használattal lehet hatékonyabbá tenni. Valami mást is meg kell jegyeznünk. A niacin vagy B3-vitamin fogyasztása növeli a toxin eltávolítási folyamatok hatékonyságát. A bőrön keresztüli méregtelenítéskor érezhet némi kellemetlenséget, de a több napon át, megemelkedett dózisban szedett B3 vitamin lebontja a zsírsejteket. Találd ki, mi van ezekben a sejtekben? Toxinok!

3. Fermentált élelmiszerek

Azáltal, hogy biztosítjuk a bélbaktériumaink jó egészségét, a szervezet hatékonyabban tudja felvenni a betolakodó mérgező peszticid vegyszerek elleni harcot.

4. Növelje rostfogyasztását

Minél több rostot eszik, annál gyorsabb a test méregtelenítése. Jó forrásai a természetes rostanyagoknak (organikus zöldségek és gyümölcsök), nem csak az élelmiszer-maradékot tisztítják ki, hanem a toxinokat is.

5. Bojtorján gyökér

Ez a természetes gyógynövény segít a toxinok vizeletürítés és izzadás útján történő eliminálásában. Tea vagy tinktúra hoz optimális eredményt.

6. Sarsaparilla

A Sarsaparilla megtalálható a legtöbb jól felszerelt bioboltokban, ahol gyakran értékesítik teaként. Jól ismert vértisztító.

7. Fit életmód

Nem csupán fogyásra jó. A test hatékonyabb működését is elősegíti. A véráramlás növelésével a nem kívánt méreganyagok távoznak.

A veszélyes toxinoktól való megszabadulás csakis a test rendszeres és következetes módon történő méregtelenítésével történhet.

 

Forrás:http://naturahirek.hu/a-peszticidektol-valo-megszabadulas-7-modja/

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...