A növény ami segít a fogyásban és “Cukorgyilkos”


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

A gymnema sylvestre elnyomja az éhségérzetet és megszünteti az édesség utáni vágyat. Fogyókúrázóknak aranyat ér, de cukorbetegek kiegészítő kezelésként is alkalmazható.

Az elhízás népbetegség, ezért kerül a kutatók érdeklődési körébe számos, mára “elfeledett” ősi “orvosság”. Mint a gymnema sylvestre, ez a Dél-és Közép India esőerdőiben őshonos kúszónövény. Két fontos felhasználási területe van: segíti a fogyást és hatékonyan járul hozzá a cukorbetegség kezeléséhez. Igazán jó hír, hogy a különféle étrendkiegészítők közvetítésével a gymnema sylvestre jótékony hatásait immár itthon is élvezhetjük.

admin-ajax (6)

Őshazájában a növény elnyerte a cukorgyilkos jelzőt, mivel semlegesíti a szájban az édes ízt. Annak, aki valaha próbált már fogyókúrázni, nem kell ecsetelni, mit is jelent ez. Nincs több lopva kanalazott jégkrém, titokban bekapott csoki, a kávéba sem szükséges egy halom cukrot szórni. A gymnema sylvestre úgy segít úrrá lenni az édesség utáni vágyon, hogy nem szükséges akaraterőnkkel elmenni a falig.

Csökkenti az éhségérzetet is, amely már önmagában is nagy segítség, hogy az étkezések során kevesebb kalóriát vigyünk szervezetünkbe. Cukorbetegek számára is ajánlott, mert akár megduplázhatja az inzulintermelő sejtek mennyiségét, hozzájárul a vércukor szintjének normális szinten tartásához. Kísérletek bizonyítják, hogy a gymnema sylvestre kivonata növeli az inzulin hatékonyságát, az 1-es típusú diabéteszben szenvedő páciensek ezt fogyasztva kevesebb inzulinra szorultak. A kivonat szedése mellett a 2-es típus esetén is kevesebb gyógyszerre van szükség.

Itt is felhívjuk azonban a figyelmet, hogy mindent elsöprő csodaszer nem létezik, a gymnema sem az. Kiegészítőként ajánljuk, főleg cukorbetegek számára a kezelőorvossal történt konzultáció alapján.

forrás

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...