A méz és a fahéj szinte minden betegségre jó. Itt az a 8 ok amiért érdemes fogyasztani őket


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Az igazság az, hogy a fahéj és méz már évszázadok óta használatos betegségmegelőzésre, de hatékonysága nagymértékben függ attól, hogy milyen életmóddal, fizikai tevékenységgel és élelmiszer fogyasztással párosul.

honey-2542952_960_720

Hagyományos Gyógyítás:

A méz és a fahéj előnyei

1. Természetes antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. A sebre öntve megakadályozza a fertőzést, és elősegíti a gyógyulást. A méz és a fahéj rendszeres fogyasztása, általános egészséges táplálkozással és mérsékelt aktivitási szinttel kombinálva, megelőzi a szívbetegségeket és kitisztítja az eltömődött artériákat.

2. A méz és fahéj langyos vízben való fogyasztása kitisztítja a húgyhólyagot, valamint megszünteti a húgyuti fertőzéseket.

3. Rendszeres fogyasztása csökkentheti, és bizonyos esetekben teljesen gyógyítja az ízületi fájdalmakat.

4. Ez az ital erősíti az immunrendszert is, segít megfázás, vírusos fertőzések esetén.

5. A méz és a fahéj keverékét rákenve a fertőzött, gyulladt ínyre, csökkenti a fájdalmat és az ínyvérzést, valamint lassítja a fertőzés továbbterjedését.

6. Együtt fogyasztva, a méz és a fahéj megkönnyíti az emésztést, segít megakadályozni a felfúvódást, gázosodást.

7. A méz és fahéj együtt fogyasztva rengeteg energiát ad, így az emberek magasabb szellemi éberségi- és fizikai aktivitás szintet érnek el.

8. A méz és a fahéj nagyon hatásos fogyás- elősegítő

A lehető legjobb hatékonyság eléréséhez:

A fahéj és a méz külön-külön is hatékonyak, együttesen aztán maximálisan fellendítően hatnak az egészségre. Azonban a modern világ gyógyszeripartól való függősége ne tévesszen meg senkit, az az állítás, hogy a gyógyszerek képesek gyógyulást elérni függetlenül az életmódtól, nem igaz. Lassan nyílvánvalóvá válik, hogy a gyógyszeripar a maga “csodaszer” – eivel, egy tünet megszüntetésével, a mellékhatások során egy sor új tünetet hoznak létre. A méz és a fahéj teljes gyógyhatását egy egészséges életmód részeként fejtheti ki.

Forrás: naturahirek.hu

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...