A meddőség egyik legjobb ellenszerének tartják! Hogyan segíti a teherbeesést?


Hirdetés


Számtalan tudományos kutatás igazolta már, hogy a méhpempő értékes összetevői segítik a teherbeesést.

Autonómiailag tekintve Európában a méhpempőt a meddőség egyik legjobb ellenszerének tartják! Európán belül Franciaországban használják legfőképp teherbeesés szempontjából, Európán kívül pedig Ázsiában a legjelentősebb a méhpempő fogyasztása.

Miért hasznos a méheknél?

A méhkirálynő rendelkezik azzal a képességgel, hogy kétezer utódnak adjon életet, míg a dolgozók egyáltalán nem képesek a szaporodásra.

A méhpempő nemcsak a méhkirálynő élettartamát növeli, hanem termékenységi képességét is. Tehát gyakorlatilag a méhpempő nemcsak az életben maradásra és a fejlődésre van hatással, hanem a nagyszámú utódot is befolyásolja a méhek társadalmában. A több száz laboratóriumi eredmény alapján, kijelenthető, hogy hasonló hatással van az emberekre is.

terhesseg_szulok

Miért hasznos a terhes nőknél?

Azok a nők, akik terhességük alatt – javasolt az első 3 hónapban – naponta fogyasztanak méhpempőt, tovább élnek és egészséges gyermekeknek adnak életet. A méhpempő segít a koraszülött csecsemőknek alkalmazkodni a külső környezethez. Több vizsgálatban igazolódott az is, hogy segítheti megelőzni a koraszülést a méhpempő.

Miért fontos a kisbabára vágyó nőknél?

A méhpempő két fontos hatása, hogy megvastagítja a méhnyálkahártyát és segíti a peteérést, ezen túlmenően komplex tápanyag kombinációval látja el a női szervezetet. A kimutatott összetevők száma meghaladja a 100-at, amit a méhpempőben találunk (vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, proteinek, nyomelemek stb.).

Sőt! Azoknál a pároknál akik lombikprogram előtt állnak szintén segítheti a kezelés eredményességét.

Mire lehet jó férfiaknál?

A méhpempő jelentős hatással van a férfiak szervezetére is, mert például megnöveli a tesztoszteronszintet és a spermiumok mozgékonyságát. Ezen tényeket japán, német, francia és román kutatók is igazolták. Emellett segítségére lehet a férfiaknál a merevedési zavarok kiküszöbölésében.

Miért a tiszta méhpempőt válaszd?

Fontos tudni, hogy csak a tiszta méhpempő tartja meg értékes tulajdonságait, mert a liofilizálással való eljárások során pont a lényeg vész ki belőle. Így a méhpempőt kapszulában meddőségi problémákra egyáltalán nem érdemes fogyasztani. Érdemes tiszta méhpempőt a pár mindkét tagjának fogyasztani, hogy az áldott állapot nagyobb valószínűséggel következzen be.

forrás: teherbeeses.hu

Hirdetés


Hirdetés betöltése...