A legjobb természetes altató, mely nem okoz fejfájást sem!


Hirdetés


Az álmatlanság egy nagyon gyakran előforduló probléma, mely legalább egyszer mindenkit érint élete során. Az erre ajánlott gyógyszerek azonban sokszor hatástalanoknak bizonyulnak, ezért nézzük, hogyan segíthetünk természetes úton ezen a problémán!

Ehhez két összetevőre lesz szükségünk, mely minden háztartásban megtalálható, és nem utolsó sorban, erősíti az immunrendszert, energiával tölt fel és növeli a szervezet boldogság hormonjának szintjét. Ez a felfedezés, az amerikai dr. Matt Stone nevéhez fűződik, aki több könyvet is publikált a helyes táplálkozással kapcsolatosan. Ez a két hozzávaló pedig nem más, mint a cukor és a só. A cukor üzemanyagként szolgál a sejtek számára, a sóban található nátrium, pedig segíti a sejtlégzést és az energia termelést. E mellett, mind a két összetevő felveszi a harcot a stresszel, mely az álmatlanság egyik fő okozója.

Hogyan készítsük el?

Egy üvegedényben keverjünk össze 5 kanál cukrot 1 kanál sóval, és tegyük száraz helyre. Este lefekvés előtt, vegyünk ki belőle egy csipetnyit és tegyük a nyelvünk alá. Hagyjuk elolvadni a keveréket és hamarosan érezni fogjuk jótékony hatását!

forrás: twice.hu

Hirdetés


Hirdetés betöltése...