A klóros csapvíz mikroszkóp alatt


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

 

csapvíz mikroszkóp alatt

Ha lefotózzuk a lefagyasztatott vízkristályokat, sokat megtudhatunk a víz állapotáról. A klóros csapvízről készített fotók kiábrándító képet mutatnak, míg a természetes források fotóin meseszép hatszög alakú kristályok rajzolódnak ki. Ön szerint melyik víz az, ami jót és melyik, ami rosszat tesz a szervezetünknek?

Masaru Emoto japán kutató, az alternatív gyógytudományok doktora kifejlesztett egy módszert, amivel le tudja fotózni a lefagyasztott vízkristályokat.

Bárki reprodukálhatja az eljárást, aki rendelkezik a megfelelő felszereléssel hozzá.

A fényképezés folyamata a következő:
Masaru Emoto egy pipettával 0,5 ml (egy csepp) vizet cseppent egy Petri csészébe. Azután -25 fokon 3 órán keresztül fagyasztja azt. Ebből keletkezik egy kb. 0,8 cm átmérőjű domború jégdarab. Mikroszkóp alatt, mialatt a szoba hőmérséklete -5 fok, fényképeket készít a jégdarabban kirajzolódó kristályokról. Ezt természetesen több száz mintán megismétli, hogy megbizonyosodjon róla, hogy az eredmények konzekvensek.

A kutató és csapata mintát vett Európa nagyvárosainak csapvizéből valamint természetes forrásvizekből és dokumentálta azok kristályait.

A nagyvárosok csapvízének fotója elszomorító képet mutatott, mert az erős klórozás miatt, nem tudnak kialakulni a vízkristályok. A képen Japán, London és Párizs megfagyasztott csapvizének ábrája látszik. A kép jól mutatja, hogy a szennyeződések, valamint a rengeteg hozzáadott klór miatt a csapvízben nem rajzolódnak ki kristályok.

A klóros csapvíz fotói

klóros csapvíz

Ellenben, amikor Emoto a világ több pontján, Japánban, Svájcban, Új Zélandon és Franciaországban fényképezett forrásvíz kristályokat, akkor ilyen gyönyörű mintákat kapott.

A forrásvizek fotói

forrásvíz kristályok

A képek alapján Ön hogyan döntene? Melyik vízből inna szívesebben?

A klóros csapvíz ártalmas

Ahogy a kristályról készült képek is mutatják, a klór egy agresszív anyag, ami az élő természetre rombolóan hat. Ezért is használják a víz fertőtlenítésére, mert elpusztítja a mikroorganizmusokat. Csakhogy egyre több kétely merül fel a víz klórozásának létjogosultságával kapcsolatban. A klóros víz ugyanis rákot okozhat, állítják egyes kutatók. A klóros vízgőz belélegzése ugyancsak rendkívül romboló az emberi szervezetre nézve.

 

Forrás:vímegoldás.hu

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...