Hirdetés betöltése...

A H Á Z I P A R I Z E R


Hirdetés
A recept:
– 1/2 kiló darált csirkemell
– 2 tojásfehérje
– 200 mili liter tejszín
– 1 gerezd zúzott fokhagyma
– 1 evőkanál liszt
– só, fekete bors

Elkészítés:


Jól összekeverjük az összes hozzávalót. Veszünk egy sütőpapírt. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára. Majd beletekerjük a lezárt sütőpapírt ezüstpapírba. Lezárjuk, mint a cukorkákat a két végén megtekerve. Spárgával 3 – 4 helyen átkötjük. Forrásban lévő vízben főzzük 35 – 40 percet. Kivesszük a vízből. 1 órát hűlni hagyjuk. Majd lehűtjük a hűtőszekrényben. Hűtés után jól szeletelhető.

Tudod , hogy mennyi munka van vele?

Kikeverés + feltekerés = 7 – 8 perc !!! És minőségi parizert eszik a család. Nem olyant, amibe a gyárban a szemetet darálták bele. S ízfokozóval tették finommá. Az én parizeremben NINCS ízfokozó, mert finom, úgy ahogy van.
Jó étvágyat kívánok Hozzá!

Hirdetés
Hirdetés betöltése..